Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Битно твојот аватар функционираЛеле трупци хахаха хахаха![]()
Тоа е добро. Остаај не нас децата тука, ќе те викнеме коа ќе озреат црешитеОчигледно е за следната сезона
или Бејл или Карло аут, двајцата никогаш у комбинација повеќе.
Чао за Касиљас, фала за се што направи, можеби не си воопшто лош ама со подобар голман Реал ќе направи многу повеќе. На Барса голманот им спаси сигурно 15 поени сезонава, а е анонимец во споредба со Икер.
Доколку остане Анчелоти и за следна не гледам ЛаЛига ни една утакмица. Одбивам да гледам како не се искористува потенцијалот на една моќна екипа само поради глупи интереси и тврдоглавост. Доста ми е што гледам како Македонија ја ебава кој стигне, па и она малку во што уживам да ме живцира. Фала не.
Што и да напишам ќе биде жалење, впрочем тоа е резултатот сезонава од екипата. Управата троши милијарди, али резултатите се нула. И покрај тоа што Барса имаа ретардирано раководство пак некако успеаја да се вратат на врвот, за разлика од Реал каде што истите луѓе секоја година потфрлаат. Нешто не штима а и веќе стар сум да се замарам со глупости, едноставно нека си ебат мајката.
Тоа е тоа. Поздрав.