Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Casillas; Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo; Kroos, Sergio Ramos, Isco; James, Cristiano Ronaldo y Chicharito

Чича ќе им закачи гол :)
Иначе со Хесе и Бејл второто би биле многу поопасни..

Мијалков да проба да не ја заврзува копачката на сред контра како лани,нека земе пример од Рамос..

Само кај мене ли е, или на СпортКлуб3 не се гледа целата слика, тоа од лево горе резултатот фалат минутите каде што се,..

Многу глупаво у пм, од левата страна кога одат кон десно,ништо не се гледа

Добро бе овој Рамос што тиква ќе имаше маме му ебам... Три утакмици по ред јак судир со глава, противникот со крвови, он ништо, прошла на Ларивеј му ја пукна главата. :)

Само кај мене ли е, или на СпортКлуб3 не се гледа целата слика, тоа од лево горе резултатот фалат минутите каде што се,..

Многу глупаво у пм, од левата страна кога одат кон десно,ништо не се гледа
Шо телевизор имаш :P Да не е од старите ко шпорет шо се и кај мене на таквиот не се гледа :D

Значи ако не напрае некоја глупост не е жив. Анчелоти да можеше на шамари ќе го извадеше од терен.

Значи ако не напрае некоја глупост не е жив. Анчелоти да можеше на шамари ќе го извадеше од терен.
Марсело мајмунот е крив за голот, си реди на нога...шутни ја одма напред да ти ебам циркузантот.

На Крос ова му е утакмица со најмногу грешки ваљда

Абе Икер да фатеше една топка што не оди во него?

Статан е за МЛС,дефинитино..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom