Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Овај бетер и од Суарез :D
Сузи чека да го чепнат за грб, па да почна за ногата да се фати,
а овој без играч на 2 метри до него бара пенал :pos:

Против Јуве строго да им се забрани фаулирање на 40 метри до голот и поблиску зашто стариот нема промашај од слободни. :D

Имаат супер тимче Јуве, добро склопено со доста интересни играчи и пред све одлична средина, ама според мене нивниот тренер е за скалило подолу од тоа што им е потребно. Мое мислење е дека е преценета неговата работа во Јувентус и заслугата за добрата кампања во Европа лежи пред се во играчите, а Алегри со неговата недефинирана и крајно дефанзивна тактика за влакно фалеше да ги споебе. Во вакви фази и посебно ако имаше послаб ростер тренерот е витален.

Што се однесува до играта, вака гледано ни одговара нивниот стил, нема да има висок пресинг кој ни е стара болка, немаат ни некоја молскавична контра, имаат бавни дефанзивци и Пирло тешко дека ќе може да се брка со нашите играчи. Сепак ова се само нафрлани факти кои не мора ништо да значат ако нашите не се максимално сконцентрирани. Ако ја повторат играта и пред се пристапот од двомечот против Атлети мислам дека имаме големи шанси. Во секој случај Јувентус ни беше најповолната опција иако во полуфинале ЛШ никогаш не се знае и нема лесни противници.

Имате рок до 30ти да го купите Чичарито иначе изглеа си оди за Саутемптон :D

11150457_352857071585813_2105875780362402701_n.jpg

И кoгa ќе гo земеме Вaн Перси зa 5м, ќе бидеме JVC... А У

Со мене не си се спуцал можам да ти кажам со кој :D

Знам дека не си ти, не сум ни спуцал со некој, чисто ме иритира со тие глупи изјави и јадење гомна за Реал.

Дека смеам со тебе, ќе пуштиш тоа лавот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom