eве ти тебе предлог аватар
Колку време гуглаше за да наеш слика баш од нив двајца?
Џабе, целокупната одбрана е крива. Лопез надоместуваше со висината па беше доминантен, вака и со Икер и со Кејлор мислам дека ќе примаме смотани голови. Не ја сфаќам функцијата на Бејл во шеснаесетник, тој е еден од виновниците за голот, а имаше испади и со Севиља. Али ваљда е ставен пошто има мањак на високи играчи, таму Кедира покриваше, сеа го иаме Крос и Џамес од метро и пеесе.
Многу глуп резултат, пак ќе опнат овие бункер сеа па ќе глумиме Баерн дур ги разбиеме. Поставеноста по излагањето на Роналдо и влагањето на Џамес, ми се повраќаше. Се угушија максимално, особено Крос и Модриќ, другите сите вон позиција, да не беше Карвахал немаше продор да направиме.
Спарта џуниор искина, уште го држи добрата форма ама ми наликува на Рамос со долга коса. Кога губи дуел прави глуп потег као нагазување на играч. Ако не го стабилизира тоа ќе јаде црвени ко Серџио.
Бејл ме плени со клизачите и центаршутите. Ко да го глеам Ангеле кога играше на крило, врши пресинг, прецизно одзема топка. Мора почесто и да поминува на лева страна пошто мора да се искористи тој супрепрецизен центаршут, таму нема да има потреба да прави едни исти дриблинзи кои и Сиќера му ги прочита.
Бензе против вакви екипи е бескорисен, не моеш да му упатиш топка и да ја загради ебате флегмата, ни треба некој тромав таму шо ќе ги разбие штоперите. Али како го одјеба Хуанфран.

Крос шансата им ја посвети на сите фанови на Баерн, малку да им дојде ќејф конечно.
Овој Џамес не е нормално колку е под трема, не знае кај се наоѓа, од збунетост не знаеше ни голот како да го прослави.