- Член од
- 31 мај 2009
- Мислења
- 1.289
- Поени од реакции
- 2.773
Го извади Бензема и го стави Марсело, во ситуација кога имаш императив победа за да бркаш титула ?! Браво стурчњаку, ги имаш измените у прав момент!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете што е крив Анчелоти одговорот ти е болдиран , тргна дефанзивно со 2 ДМФ играчи а 15 пати ги има пробано заедно гледа дека не оди и тој пак со иста тактика .Да си ибете стручњаците сите сте врвСеа идитеи у барса фан клуб, па нивните се ѕверови, па ако кикснат ќе доете сите тука, јер ми смо ѕверови[DOUBLEPOST=1399496893][/DOUBLEPOST]
Па ти извини ми вака стварно али имаш проблем со видот.
1. Не е еден ден за да му се погодило со Баерн, затоа што 2 меча беа и на двата немаа шанса.
2. Со дортмунд двата гола паднаа од грешка на играчите (што е тука крив анчелоти) што пепе ја ваќа на Ројс топката, и Иљараменди му дава предобар пас.
3.Извини уште еднаш
Ете што е крив Анчелоти одговорот ти е болдиран , тргна дефанзивно со 2 ДМФ играчи а 15 пати ги има пробано заедно гледа дека не оди и тој пак со иста тактика .
Кажав погоре , ако тргне да се надмудрува , т.е ако не запнат првите 20-25 минути да дадат брз гол ојде ЛШ , цитирај ме тогаш ако не е така .Добро, увиде и на полувреме се смени целосно. Што е со баерн, уште денот му е погоден ?
Ако освои Реал лига на шампиони напрај ми мерак, месец дена ништо не пишувај за Анчелоти и Реал
Запнале лига та лига, нашите со мислите се веќе во Лисабон...после Баерн не личат на себе, 12 години се чека овој момент.
Фала ви, ви посакувам да завршите на второ место![]()
Ќе биде...дајте ново детеАма ако му тргне на анчелоти
Не е за лигата колку што се пружи шанса една мизерна барса да освои лига во ваква сезона ...Abe i po porazot od Barcelona i Sevilla site potisteni, se otkazavte od Ligata.
Kako od ednas porasnaa apetitive?))
Liga NE ZASLUZUVAME da osvoime, bidejki igrame LOSO vo Ligava. Tolku. Atletico, sekoja cest. Poslednata lagano X ke zavrsi, ako ne i pobeda na Atletico vo Barcelona.
A gledam tuka nekoi teorii na zagovori so kladilnicive... pa dobro be ako vo takvo nesto veruvate, zosto voopsto pratite Real, fudbal, sport vo globala? Ako e se edna golema izmama i mestenka, zosto tolku emocii se gradat , iako "neli ste znaele deka e namestena" ?
Tuku daj na osvoime nie CL, pa nek si ibe Ligava mater. Bar poslednive dva natprevari da ne se maltretiraat i povredat nepotrebno.
Не е за лигата колку што се пружи шанса една мизерна барса да освои лига во ваква сезона ...
Ne se plasi. So ovaa sansa Barsa uste tolku ke se izblamira, bidejki ne pobeduvaat doma protiv AtletikoPo bedni se od nas vo liga ...a sezonava vo globala
![]()
Ако освои Барса, на аватар Мората да го ставиш, бидува?![]()
Nemoj samo nego molim te
Moze Bartra od Barca?![]()