Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
@Drettica ќе не заебаваш ли ако кикснеме и одиграме нерешено ? :unsure:
Никако... нерешено ви оди во прилог. И така сте огромни фаворити за дуелов... се освен победа ќе биде срамно за вашиот тим. Очекувам да не заебавате 5-7 дена а Боби во тек на целата наредна како сте биле доминантни како Бејл промашил пенал и како Роналдо бил Кристина :D

So srekja vecerva .... neka pobedi podobriot !
Нема среќата ништо со вашата победа вечер... едноставо поквалитетен противник сте. Актуелен шампион плус лигата ја освоивте пред 20 кола. Ла бистиа негра :cuc:

Наша победа би било еднакво изненадување како освојувањето титули на Ливерпул и Ѕвезда. Едноставно нема што да бараме против најдобриот тим на сите времиња и најдобриот тренер на сите времиња :D

Лаганица денес ќе биде 4/5 гола не им бегаат, Карло треба да го поштеди Роналдо за Осасуна и така оваа денес е 100% добиена

Стрелците: Иљара x3; Рамос(од пенал); Mората;

идеме лагано до децима

20130403dasdasftb_33.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud:

1 - 1 & 3+ @ 7.30 easy money $$$ :noze::noze::rolleyes::rolleyes:
каде тој голем коеф? јас на 5,85 ставив нешто XD[DOUBLEPOST=1398267762][/DOUBLEPOST]туку,сега читам од Ултрас Сур дека Бејл и Роналдо ќе биле неизвесни до последен момент...
Бејл уште се мачел со групот или што и да е...

значи на таква утакмица сега,ако не стиснат заби и да играат,нз која би била поважна...сега ако не се направи некоја добра разлика нема шо да играат ни во Германија....

Последно уредено:
1334574730_338224_1334577842_noticia_normal.jpg

Прејака слика ми е,морав да ја постирам....

Нема веќе вакви играчи денеска,многу ми е жал ради тоа...Двајцава и за без пари ќе играа ако требаше...

Нека биде спектакл вечер!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom