Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Фората е шо да беше некој асален десен бек, веројатно ќе го заградеше Бејл и ќе ја вратеше топката до Пинто. Бартра е стопер, а стоперите се најчесто немоќни при спринтови.
се тоа уредо,ама да не беше Бејл при тркот :D

иначе тренирале денес и Бејл и Роналдо,имаше клипче,и Кедира со нив...добро е :)

2+ разлика тепаме... фала чао пријатно..
иначе и добар коеф имаме ако сака некој паричка да си направи :)

2+ разлика тепаме... фала чао пријатно..
иначе и добар коеф имаме ако сака некој паричка да си направи :)
Тепате, и јас да играм спортска би ја пишал кец, ама не се коцкам две години веќе. Имам тука на форумов некои сведоции како 2012 ја пишав кец на 1000 денари, на крај и спортска фатив и Баерн отиде у финале, double win. :D

Тепате, и јас да играм спортска би ја пишал кец, ама не се коцкам две години веќе. Имам тука на форумов некои сведоции како 2012 ја пишав кец на 1000 денари, на крај и спортска фатив и Баерн отиде у финале, double win. :D

Море браво мн пари си клал и си ги отепал + незнам како се вратиле во живот кладилниците после оваа случка :D

10271514_622917141127973_5740035307713758224_n.jpg

Последно уредено:
Utre ima sansi da se zapocne so istiot sostav so barca bez ronaldo.
Koentrao ke bide 100 % prva startna, a za ronaldo "utre" :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

979220_Real_Madrid_CF.jpg

Икер да рипа ко мачка и да брани јако
Карвахал да трча позади Бејл и да дава пас до него
Бивис и Батхед да се тепаат со Манџукиќ по можност ситни фаули у граница на жолт
Куентрао да пази да не му пукни кичмата како прошлиот пат кога го шина Лам и од тогаш формата му идеше у надолна линија
Алонсо да се врти во сопствената оска и да дава дијагонали до Бејл и Роналдо до Бензема никако
Модриќ само пас напред
Ди Марија цик цак трчање и пасови до Роналдо и Бејл до Бензема никако
Роналдо да трча и да прави бицикла над топката и само шут од далеко пас никако до никој
Бејл да трча ко коњ и да шутира од кај сака пас само до Роналдо до Бензема никако
Бензема да ги блокира сите наши акции и да упропастува 100% шанси.

Икер да рипа ко мачка и да брани јако
Карвахал да трча позади Бејл и да дава пас до него
Бивис и Батхед да се тепаат со Манџукиќ по можност ситни фаули у граница на жолт
Куентрао да пази да не му пукни кичмата како прошлиот пат кога го шина Лам и од тогаш формата му идеше у надолна линија
Алонсо да се врти во сопствената оска и да дава дијагонали до Бејл и Роналдо до Бензема никако
Модриќ само пас напред
Ди Марија цик цак трчање и пасови до Роналдо и Бејл до Бензема никако
Роналдо да трча и да прави бицикла над топката и само шут од далеко пас никако до никој
Бејл да трча ко коњ и да шутира од кај сака пас само до Роналдо до Бензема никако
Бензема да ги блокира сите наши акции и да упропастува 100% шанси.
Карвахал и Бејл во публика :pos:

До 45 евра/50 долари (продукт + шипинг) не се плаќа царина или ДДВ, се над таа сума подложи на царина и ДДВ во твојот случај 18% ДДВ и 15% царина. Нема врска дали е пишано поклон или не вредноста стои на пакетот и се зависи од добрата волја на цареникот ама избори се сега така да веројатноста дека ќе те ошурат е мн поголема :D

Мислам дека по ново е до 20 евра

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom