Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
SQUAD LIST: Real Madrid - Getafe

Goalkeepers: Diego López, Jesús y Tomás Mejías.
Defenders: Pepe, Ramos, Carvajal, Arbeloa y Nacho.
Midfielders: Khedira, Bale, Casemiro, Modric, Di María, Isco e Illarra.
Strikers: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé y Morata.

560536_300818830060197_186767512_n.jpg

Газдата со Меси! :icon_lol:

Иначе Кастиља појма немат :pos:

Доказ дека лани Мората и Хесе ја држеа цела Кастиља.
Годинава са брука невидена!

Јес да за Кастиља се добри,посебно Мората(Хесе нема сеуште добиено толку шанси колку Мората) НО И само за таму се..
Неможе Кастиља со Реал да има иста одговорност..
Реално јас ништо посебно не гледам во Мората,само еден обичен шпанец како тој од евро и 20 центи што е исфорсиран ради играњето во Реал

Утре мора да рсне петарда.Во Примера утакмициве до сега многу бљутави и сега во 5 коло ќе се испукаат на нив.Роналдо минимум 2 гола дава :D

Cristiano's hairstylist is also Bale's hairstylist. Bale got his first haircut in Madrid today by the hairstylist Miguel Siero. :pos:
--- надополнето: 21 септември 2013 во 22:16 ---
Јес да му е идол ама ова ги поминува сите граници :свиркам:

Анчелоти на пресот кажал демек не ни требаат 30 додавања за да се постигне гол, доволно се 3. Ама според мене тие 3 додавања и таков гол не би ја запалиле публиката која доаѓа да види убав фудбал за око , а не италијански стил на игра (старомоден) само лупни ја топката напред . Не ги имаме за џабе двете најдобри крила во светов , плус Ди Марија кој е во топ 5 крила во светов , мора да се искористи нивниот потенцијал . бтв телето го мафна говното од на глава па се распуца против галата , се надевам дека ќе продолжи да ги тресе мрежите (се разбира противничките) :)

Тешко дека само заради овие двајца е, заминаа/промовирани се и:

Хесус
Начо, Матеос, Иван Гонзалез, Фабињо
Алекс, Кашмеиру, Москера, Черишев, Хуанфран
Хесе.

Значи 11 играчи (не сметајќи го Мората кој лани малку играше за Кастиља), буквално цел еден состав им замина. Дојдоа само тројца, останатите се промовирани. Се растури генерацијата која носеше успех, шо е и „редовен“ процес, на секои 5-6 години у Кастиља.

Така беше и кога у 2007/08 кога се разотидоа Кодина, Мигуел Торес, Хави Гарсија, Борха Валеро, Де ла Ред, Гранеро, Каљехон, Мата, Негредо... Сеа пак 2-3 години ќе танкаат пред да потпораснат, така им оди циклусот...

Во меѓувреме низ Шпанија и низ Европа ќе прават ршум овие што се разбегаа. :D

^Кодина еј.:pos:

Жорди царот, беше резерва за клупата на Дудек. :icon_lol:

Не му го заборавам мечот од прославата на титулата у 2008, коа у последно коло прими 3 гола од последнопласираниот Леванте. :X3:

Снајдер чинам тогаш опна едно јако голчиште од слободен! :D

Начо централен, супер, Иско го нема ( :( ) а Бејл плејмејкер ај да видиме шо ќе бидни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom