Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Иско и Бејл ,двајцата мора да игра прва.Кај че ги пикаме бе?

Нема бе да дојде Бејл, што се палите и вие :D
Прогнозирам дека уште еден напаѓач ќе се земе и тоа е тоа.

- Икер -​
- Дани - Варан - Рамос - Марсело -​
- Лука - Кедира -​
- Иско - Озил - Роналдо -​
- ???? -​
Замени: Диего, Арбелоа, Пепе, Коентрао (?), Касемиро, Кака, Ди Мариа, Каљехон, Хесе, Мората, Бензема, Игуаин (?), плус Чаби кога ќе се врати.​
Одличен ни е тимов, кој ни курац Бејл? :D

- Икер -​
- Лука - Кедира -​
- Иско - Озил - Роналдо -​
- ???? -​

Замени: Диего, Арбелоа, Пепе, Коентрао (?), Касемиро, Ди Мариа, Каљехон, Хесе, Мората, Бензема, Игуаин (?), плус Чаби кога ќе се врати.

Идеален состав, само напаѓач некој што ке искористува што е возможно повеќе, бејл не ни треба, само еден напаѓач зидан што мисли и то е то.
Барем според мене :)

- Икер -​
- Лука - Кедира -​
-Кака - Озил - Роналдо -​
- ???? -​

Замени: Диего, Арбелоа, Пепе, Коентрао (?), Касемиро, Ди Мариа, Каљехон, Хесе, Мората, Бензема, Игуаин (?), плус Чаби кога ќе се врати.

Доста бе со атакинг мидфилдери како крила... АМАН!!! :D

Икер​
Рамос - Варан - Пепе​
Бејл - Иско - Озил - Модриќ - Роналдо​
Кавани - Суарез​

А некаде прочитав дека и оваа формација сакал да ја игра само Модрич да игра заден везен

Доста бе со атакинг мидфилдери како крила... АМАН!!! :D

Ахаххахаахах, абе има играно и како лево крило, за десно крило нема никаков проблем да му биде :D И да, Кака сум го забраел у резерве, или мејби у прв тим? :D

Ахаххахаахах, абе има играно и како лево крило, за десно крило нема никаков проблем да му биде :D И да, Кака сум го забраел у резерве, или мејби у прв тим? :D

Јес да има играно ама подобро е да пентрира низ средината. Нова фузија Озиско? Или Искозил!

Кака лажна 9ка нема да доведеме напаѓач :pos:

Јес да има играно ама подобро е да пентрира низ средината. Нова фузија Озиско? Или Искозил!

Кака лажна 9ка нема да доведеме напаѓач :pos:

Сум ти рекол да идеш да се лечиш :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Абе не знаемо со четворица да се бранимо, а не па уште со тројца :pos: Не кур се споредујте со жабариве, тие освен одбрана друго ништо не знаат :D

Абе не знаемо со четворица да се бранимо, а не па уште со тројца :pos: Не кур се споредујте со жабариве, тие освен одбрана друго ништо не знаат :D
Икер ќе биде голман играч:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom