Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Зиак братче, ти си оној истиот провокатор од пред 2-3 години или не? :D
Кога ќе ми текне колку го хејташе Реал, не веруем дека си ти истиот :)
Се зезам, конечно еден коментар од навивач на Манчестер без плачење. Штета што отпадна тим како Манчестер уште во 1/8 финале, ама еден од нас мораше...

Јас сум истиот, само што не бев провактор како што ме направи сеа еваа:D
Искрено немав симпатии кон Реал, а дискусиите беа баш летото кога дојде Роналдо кај вас и кога искрено не го почитував начинот на кој тој така наеднаш го напушти клубот, а на таа дискусија бев пречекан бурно во фан клубов и можеби реагирав на тој начин. По некое време со изјавите на Роналдо и тоа што прерасна Реал под Мурињо ги имате моите симпатии во Примера како клуб, а со тоа се демантирав сам себе и затоа во минатиот период немаше некои слични мои постови. Можеби бев малку поизбувлив во минатото и овој меч да се одиграше тој период кој знае како ќе се карав по форумов:pos:

Малце сме арогатни и се пуваме, ама тоа е.

Нема везе муабетот, Реал можат да ги елиминираат и Баерн и Јуве и да ја освојат децима. Првенството е изгубено, ќе се фокусираат на ЛШ.

Сепак мислам дека најмногу треба да се пазите од Дортмунд, кој може нека изгледа реприза, убиваат ако деструктивците не умеат со топката, одма ја земаат. 3 од 4 гола шо ви ги дадоа годинава беа од грешки на вашата половина.
Мене ми е страв буквално од сите, не само од Баерн, Јуве и уште некој. До 1/8 финале ајде некако, може да има фаворити, ама од 1/4 финале натаму нема више фаворити. Секој пролаз даље треба да се заслужи, без игра неможеш ни Порто, ни Валенсија ни некој слични на нив да ги пројдеш.
Искрено немав симпатии кон Реал, а дискусиите беа баш летото кога дојде Роналдо кај вас и кога искрено не го почитував начинот на кој тој така наеднаш го напушти клубот, а на таа дискусија бев пречекан бурно во фан клубов и можеби реагирав на тој начин. По некое време со изјавите на Роналдо и тоа што прерасна Реал под Мурињо ги имате моите симпатии во Примера како клуб, а со тоа се демантирав сам себе и затоа во минатиот период немаше некои слични мои постови. Можеби бев малку поизбувлив во минатото и овој меч да се одиграше тој период кој знае како ќе се карав по форумов:pos:
Нема гајле, и ја кога гледам постови од 2007-2008, напален до коска...ми се смее :D Посебно ми текнуе со тебе и со Чомбе многу се карав у пм :D

Море заслужен црвен картон,мме на тоа педерчето Нани wannabe Роналдо.Од секад ме нервирал,и репрезентацијата неможе да мрдне поише поради него.

Лукица...31 минута вредни 40 милиончиња. Која елеганција човече... игра со две нозе..... :cuc:

Да одличен е, од самото доаѓање го бранев, али грешка си дека игра со две нозе. Со лева е многу, многу слаб. Примети го на утакмица кога е свртен на лево и кога треба да даде пас на лево или дава пас со десна нога со надворешна или па воопшто не дава пас на лева страна (наоѓа друго решение што значи дека има огромна и многу добра визија). :)

Никој не го искоментира голот на Игуаин, што и не секогаш се судело фаул во дуелот Рамос-Рвп.

aj aj кажи им за кого беше во прва година средне школе :icon_lol:

И не ми се верува дека уште никој не ја спомна асистенцијата (полуасистенцијата) на Озил со пета кон Игуаин за вториот гол! :D
Мајсторија. :cuc::drk:
Ајде бргу гиф од тоа за во потпис и гиф од голот на Модрич ќе ве молам! :D

и ако уште еднаш некој се осмели да го бара Кака во прв состав че го скинам на место :cautious:

Скоро иста ситуација, само шо тогаш било у нивна корист и не плачеле (повеќето од нив) како денеска.

Скоро иста ситуација, само шо тогаш било у нивна корист и не плачеле (повеќето од нив) како денеска.

Хахахахахахаха абе вие или слепи сте или мижите пред реалноста!!! Ова ако тебе ти е исто со тоа од Нани, ти треба да одиш на лекар! Ниту плачиме кај вас нити ништо.Тоа шо цел свет го колни чакира, нека не ве засега вас! Уживајте во победава и не се замарајте повеќе со нас.Ако можете да уживате... Ама се ми изгледа неможите, нешто не ви е комотно и целосно задоволствово, чим се повикувате на вакви смешни видео снимки....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom