Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
jaс кажувам за утакмициве со барселона и двата гола ги фаќаше икер 100%
Не викај два пати :)

Икер, оваа сезона и претходната приамше доста пацерски голови, така да не би ми било чудно и он да ги примеше тие 2 гола.

Не викај два пати :)

Икер, оваа сезона и претходната приамше доста пацерски голови, така да не би ми било чудно и он да ги примеше тие 2 гола.
aбе остај тоа Мурињо го среди од тогаш :D
иначе да не се разбериме погрешно Диего си е супер, посебно за прекините сум доста посмирен кога го гледам него на голот

Касиљас беше катастрофален сезонава, колку и да го сакаме... Истиот муабет со Марсело и Коентрао на пример. Не можеш да негираш дека кокошката е во подобра форма...

Диего е некој 10-15 см повисок од Икер..и при воздушни дуели излегува повеќе..како што знаете дека УТД игра на прекини и нафрлени топки,Д.Лопез е човекот.

Диего е некој 10-15 см повисок од Икер..и при воздушни дуели излегува повеќе..како што знаете дека УТД игра на прекини и нафрлени топки,Д.Лопез е човекот.
Се сложуем, ама и на првата утакмица примивмо гол од прекин а Диего беше на гол. Не викам дека е лош, далеку од тоа, се покажа како одлична замена за Икер, ама само колку за информација дека секому се случува.

Единствен кикс би му бил голот од Депортиво што го прими. Оние од Барса ко Рамос да си ги дал автоголови, повише беше изненаден од него неголи Меси/Алба. Што знам, моментално го преферирам пред Касиљас.

edurne-640x325.jpg

Вакво некое парче за сите играчи на Утд да им се замачкаат малце очи, па да изгубат концентрација за мечот.

Дали тоа се надизира замена за екстрим?

Под сликана на аватар му пишува, sto se deres be sliko :pos: :pos::pos:
--- надополнето: 4 март 2013 во 00:52 ---
Ништо од бизнисот, сегашен Перез е бивши vamos real :(

иначе со УТД ќе биде многу различен меч од оној со барса..нив на контри нема шанси да им играш,пошто секојпат имат 4ка од позади..за разлика од барса која останува со 3 месечари.
најбитниот моменат ќе биде постигнувањето на прв гол..доколку Реал го постигне,утд се отвара-самоубиство против Реал..
е сега е лоша варијантата ако Реал прв прими гол,е тогаш иде автобусот на гол,провокации,држење време...е на таа игра реал не е баш нај нај..пошто се виде уште у мадрид како ферги нареди 10 души во 16м..
лекот е само добар напаѓач,класична 9ка,,разбирач,,...(што го немаме)
ама го имаме ЦР...и то е то :P

Дали тоа се надизира замена за екстрим?

Под сликана на аватар му пишува, Што се дереш бе Слико -.о :pos: :pos::pos:
--- надополнето: 4 март 2013 во 00:52 ---
Ништо од бизнисот, сегашен Перез е бивши vamos real :(
Како гром од ведро небо.

финтата е шо они играт по крилата..Руни и РВП ако им ставеш фластер,крилата ќе ги реметат ептен..ама ајде,Моу знае најдборо,на тоа веќе нема шо да се сомневаме,после победата над барса со втор тим.

Не знам зашо ама повеќе сакам лопез да бране, не е у форма од лани касиљас

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Кој ќе даде прв гол во вторник за 50% му се зголемуваат шансите за пласман даље. Доколку ние дадеме, јас сум уверен во 1/4 финале.

Колку трема имам више у пичку материну,само нека почне..

Според мене најбоље ќе биде вака

Лопез
Рамос Варан Пепе Коентрао
Кедира Алонсо
Ди Мариа Озил Роналдо
Теле1/Теле2

Колку трема имам више у пичку материну,само нека почне..

Според мене најбоље ќе биде вака

Лопез
Рамос Варан Пепе Коентрао
Кедира Алонсо
Ди Мариа Озил Роналдо
Теле1/Теле2
Абе све океј, ама Рамос доволно е еднаш да заспие напред како по обичај и да ни рокнат некоја контра преку крилата кои им се многу брзи.
Арбелоа обавезно десно, добар е у последно време.
Единствената измена од твојот тим е таа, Арбелоа десно а Рамос централен место Пепе. Другото 90% ќе биде тој тимот, а мое мислење е дека Бензема ќе почне од старт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom