Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На овој навика му стана топките после утакмица да си ги зима.

ти кажи со Дајмонд Бој што ќе правиме... :icon_lol:
Добра е ништо не му фали таман со Хиго и така ќе си се мењаваат од период во период како до сега и тоа е тоа:D

Бенз ќе се врати посилен и помотивиран после повредава,така да доколку останат здрави до крај на сезоната има да растураат и двајцата!!
роналдо и ди мариа по две одлични асистенции и пипа со хет трик и евролопче..xD

Првото полувреме го преспавне,Озил беше сосема изгубен и очекував во почетокот на второто да се пресели на клупа.
Второто почнавме да играме и веднаш го отворивме резултатот во три потези.
Кака покажува дека влегува во форма,а Пипита е веќе во неговата препознатлива форма и ги буши мрежите на противничките екипи.
Честито Победа.

Иначе две асистенции на Ди Марија за Игуаин,соработуваат ептен аргентинциве. (y)

Јас ја играв ситно x2, така да знаете што ми се очекувањата од утакмицава...

темата ќе биде готова после утакмицава, овде да ги испцуеме ако не тепаат, у новата да биде се добро...

Тоа за историјата, стадионот, логото го искористив од минатiвe теми, нема потреба тоа да се менува... :)

i%20see%20what%20you%20did%20there.png

Пипааа:vozbud:и секоја чест за Роналдо многу несебично игра во последно време
И единствено од се ова ме плаши како vamosreal ќе ја прифати староновата ситуација и дали ќе продолжи да го подржува бижутербој:D

Пипааа:vozbud:и секоја чест за Роналдо многу несебично игра во последно време
И единствено од се ова ме плаши како vamosreal ќе ја прифати староновата ситуација и дали ќе продолжи да го подржува бижутербој:D
Хахаха е*и се:D бижутербој:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom