Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одличен натпревар за Игуаин. Се гледа дека полека,полека се враќа во својата препознатлива голгетерска форма. Роналдо одличен,имаш една шанса од косо кога шутираше,а на втора статива беше Озил тука испадна себичен но се изваде со асистенцијата за голот на Каљехон. Кака се труди и кај да е тој труд ќе се исплати и очекувам да биде во топ форма.

п.с. :D

zmxduv.jpg

п.п.с. Честито победа !

313452_220932591299457_157367487655968_615716_1087658716_n.jpg

Честито победа дечки !!
Прво не гледав, а за второ во глобала навистина солидно, само што Кики на моменти навистина ме нервира со неговата себичност :confused: некој спомна дека Кики се извадил со голот на Каљехон, може сеа беше така, ама има утакмици каде што таа негова себичност знае навистина да дое до израз и скапо да не чини, поготово коа не сме у предност итн итн. Мада ајде не ми е мета на критика у секој случај па затоа ќе кажам само едно големо БРАВО !!! :)

За разлика од минатите натпревари, синоќа покажаа некое подобро издание нашиве..иако се уште далеку од формата во која треба да бидат, сепак радува одличната партија и форма на пипита и кака..да се надеваме дека ќе останат со таа форма и дури и ќе ја подобрат..па конечно да го видиме вистинското лице на големиот Реал...минимум по 4-5 гола во противничката мрежа на утакмица...:)

Албиол животна утакмица,сега на европското 2012 ке биде еден од главните шрафови кај Дел Боске :vozbud::pos:

Ми се свиѓаше играта, незнам дали приметивте али го нема веќе Роналдо тоа во него дека мора да даде гол на секој натпревар, сега повеќе проигрува со играчите и не ја држи топката многу во негови нозе одма се ослободува од неа. Кака и Игуаин одлични. Кака се надевам дека ќе продолжи со добрата игра, дека не беше само овој натпревар како што знае да направи еден натпревар добар ќе изигра и после следните 3-4 врска нема. Игуаин се надевам дека проработе но сеуште е рано да се каже дека си ја вратил старата форма, сепак иако даде 3 гола на вчерашниот дуел му треба повеќе игра и континуитет. Озилчо некако многу слабо изигра вчера а и во последните неколку дуели. Мислам дека он и Кака не би требало да играат заедно, повеќе би играл со Ди Мариа зашто ни требаат остри пробиви од страните.

Не знам зошто скоро сите го барате Ди Мариа кога во сите натпревари што ги изиграа Озил и Кака имавме многу подобра игра отколку кога играше Ди Мариа. :)

Засега не барајтего Ди Мариа затоа што Мур тешко менува состав кој победува. ;)

На клипов да имаше убиство помалку ќе се збореше за ова, напраија скандал ко којзнае што да рекол Мурињо. Да беше било кој друг тешко дека ќе се споменеше

:cuc:

Само каталонците ли знаат да се фалат со вакви клипови.. :icon_mrgr:

Ми донт лајк дис... :X3: умрев од досада три минути дури се додаваа... затоа и ја мразам вака така, вечно додавање без тргнување у напад...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom