Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно некој да ми ја разубави вечерта. Дајте слика од убав агол кај што се гледа ликот на Нистелрој али и името кај што се чита на Игуаин убаво. Ке ви бидам мнооогу благодарен.

http://www.oleole.com/media/main/images/member_photos/group1/subgrp225/glorioso_44111.jpg mislam deka e dobro .....

Ја имам оваа, мислев од друг агол. Кај што се чита името, од пред лице некаде камерата да е. Мање битно фала многу :)

abe bankok uste nemaat crveni dresovi? :(

Абе да им го ебам јас племето нивно. Пак ми касни дресот повеќе од 25 дена :@ :@ Хрис Крстев го порача 2 дена после мене а му стигна пред недела и пол, мојот уште го нема.

Абе да им го ебам јас племето нивно. Пак ми касни дресот повеќе од 25 дена :mad: :mad: Хрис Крстев го порача 2 дена после мене а му стигна пред недела и пол, мојот уште го нема.

Од пошта да не го опашале

Porteros: Casillas, Adán y Tomás Mejías.
Defensas: Carvalho, Ramos, Arbeloa, Varane, Albiol y Nacho.
Centrocampistas: Özil, Xabi Alonso, Callejón, Di María, Khedira, Lass, Kaká, Granero y Altintop.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema e Higuaín.

Конечно некој да ми ја разубави вечерта. Дајте слика од убав агол кај што се гледа ликот на Нистелрој али и името кај што се чита на Игуаин убаво. Ке ви бидам мнооогу благодарен.
Еве оваа ако ти се допаѓа :)
--- надополнето: Sep 26, 2011 5:11 PM ---
Абе да им го ебам јас племето нивно. Пак ми касни дресот повеќе од 25 дена :mad: :mad: Хрис Крстев го порача 2 дена после мене а му стигна пред недела и пол, мојот уште го нема.
Ај ако сакаш дај ми линк од страната и јас сакам да земам дрес ама неможам да најдам некоја добра страна да купам.

Attachments

• 77.jpg
    77.jpg
    77,4 KB · Прегледи: 4

Гледајте сите.. ептен јако !! :D

Сеа глеам зошто Мело му е омилен на Дретика. :pos:

Овој со Марсело би биле дует од соништата за глупирање... :)

Сеа глеам зошто Мело му е омилен на Дретика. :pos:

Овој со Марсело би биле дует од соништата за глупирање... :)
Му текна на некој.. фала пенис :icon_lol: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom