Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Касиљас, Рамос, Карваљо, Пепе, Коентрао/Арбелоа, Чаби, Кедира, Марија, Озил, Кака/Каљехон, Бензема.

Вака ке биде 95%. Нема да ги пушти и Игуаин и Бензема, еден ке почне, а ако не му оди на истиот ке влезе другиот. Крис може да одмори мислам дека нема да има потреба од него, иако Леванте е заебан тим. Озил и Кака исто така е тешко да играат заедно поради нешто сличната прича за Бензема и Игуаин.

истото прашање и од мене..плус..колку пари ти испадна севкупно...?

За колку време ти стигнаа и како плати (paypal или директно преку картичка)?

За 15 дена ми стигна, а го нарачката идеше преку оваа страна. Значи им уплатив нив пари на трансакциска, им пратив детали за дресот по меил, и потоа они преку пејпел го нарачаа. Дресот е околу 1400 денари, и плус што платив за нарачката, испаѓа околу 1650.. Е сеа ако имаш свој пејпел нема да мора да плаќаш за нарачката, и ќе те кошта околу 1400..

Е баш сега им текна кога е завршен трансфер периодот :pos:,ае господ здравје ќе го продадеме во Јануари... :icon_lol:

Mourinho : - Mi se ove godine borimo da ne ispadnemo u drugu ligu. Moramo nastojati doći do 40 bodova kako bismo i sljedeće godine mogli igrati u Primeri – rekao je Mourinho. Ѕвер :vozbud:

Касиљас, Рамос, Карваљо, Пепе, Коентрао/Арбелоа, Чаби, Кедира, Марија, Озил, Кака/Каљехон, Бензема.

Вака ке биде 95%. Нема да ги пушти и Игуаин и Бензема, еден ке почне, а ако не му оди на истиот ке влезе другиот. Крис може да одмори мислам дека нема да има потреба од него, иако Леванте е заебан тим. Озил и Кака исто така е тешко да играат заедно поради нешто сличната прича за Бензема и Игуаин.
По која причина не би играл Марсело ... или Кака?
Исти сосатав од претходно Коентрао на местото на Роналдо и Кедира на местото на Коентрао моја претпоставка, а ништо чудно и Роналдо стартер и се по старо :)

Porteros: Casillas, Adаn y Tomаs Mejias.
Defensas: Carvalho, Pepe, Ramos, Coentrao, Arbeloa, Marcelo y Varane.
Centrocampistas: Ozil, Xabi Alonso, Callejon, Di Maria, Khedira, Lass y Kaka.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema e Higuain.
go nema veke albiol a?! :cuc:
--- надополнето: Sep 18, 2011 8:27 AM ---
sakam konecno ovoj vikend da gi vidam vo prv sostav Kaka i Calejon(ako ronaldo ne e vo moznost da igra de)

Официјално:

Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di María; Kaká, Coentrão; Benzema

Официјално:

Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di María; Kaká, Coentrão; Benzema

зошто го нема Озил???
и коентрао мн го форсира,треба да го одмори малце,гранеро и каљехон минута немаат изиграно!!!

Зошто не игра Роналдо да не има некоја повреда не бев тука 1 недела не знам точно што се случува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom