Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Sheila Nt: ¡Enhorabuena por el rendimiento de vuestra selección de baloncesto en el Europeo!. Sois el equipo revelación. Nos vemos el viernes, que sea un gran partido ;)
Ivan Real Madrid: Gracias ....ESPAÑA A GANAR contra ARY Macedonia*

Од профилот негов. Ц,ц,ц.. :mad:
*FYROM
--надополнето--

Знам дека поради еуфоријава ретко кој ќе ми обрне внимание, али што ми е гајле да си се пофалам ја.. :D
Со здравје да си го носиш, прекрасен е. (y)

Знам дека поради еуфоријава ретко кој ќе ми обрне внимание, али што ми е гајле да си се пофалам ја.. :D

Ми стигна денеска дресот од bangkokjersey, дресот е перверзии.. За тие пари е и повеќе од одличен.. Еве и некоја слика само лош е квалитетот..

1609111527.jpg

160911klk.jpg

Каков е? Не е ко шкартот што се кај нас? На осет како е? Апликациите?

Каков е? Не е ко шкартот што се кај нас? На осет како е? Апликациите?

Абе не е ни оригинал скроз, али не е ни ептен шкарт ко кај нас тие шо се по 500 денари. Ги има сите нишани како оригиналот, не знам како да ти опишам треба да дојдиш да го видиш. :D За тие пари се исплаќа, ич не му ја мисли ако сакаш да зимаш..

p.s какви апликации ? :eek:
--- надополнето: Sep 17, 2011 7:05 AM ---

Алтинтоп се опорави и го одржа првиот тренинг за оваа сезона.

Роналдо денес го пропуштил тренингот. Утре тешко дека ке е стартер.

Абе не е ни оригинал скроз, али не е ни ептен шкарт ко кај нас тие шо се по 500 денари. Ги има сите нишани како оригиналот, не знам како да ти опишам треба да дојдиш да го видиш. :D За тие пари се исплаќа, ич не му ја мисли ако сакаш да зимаш..

p.s какви апликации ? :eek:
--- надополнето: Sep 17, 2011 7:05 AM ---

Алтинтоп се опорави и го одржа првиот тренинг за оваа сезона.

За апликации мисли на логото на клубот и на Ла Лига, лепенките, badges на англиски :)

имам некакви шанси алтинтоп да го видиме со леванте и до кога ќе биде повреден сахин?фала однапред:D

За апликации мисли на логото на клубот и на Ла Лига, лепенките, badges на англиски :)

Ааа, епа си има таму кога го порачуваш си бираш, сакаш со логото од ЛШ, сакаш со мало или големо лого од LFP, сакаш со лого 9 титули во ЛШ, итн.. :))

Роналдо повреден,ете можност Бензема и Игуаин во исти состав :)

Не се знае, и Мурињо самиот не знае, пред пола саат изјави дека ќе зависи од тренингот во 17:00 часот, ако биде повикан тоа ќе значи дека е спремен и да игра, ако не биде повикан за утрешниот натпревар значи дека не е опоравен целосно..

Ааа, епа си има таму кога го порачуваш си бираш, сакаш со логото од ЛШ, сакаш со мало или големо лого од LFP, сакаш со лого 9 титули во ЛШ, итн.. :))

Мислев тие логоата какви се? Дали се добро направени и добро залепени? :) Може да си порачам некое дресче, немам купено од 98ма (Батистута - Аргентина, Роналдо - Бразил и Шукер - Хрватска) :)))
За колку време ти стигнаа и како плати (paypal или директно преку картичка)?

За колку време ти стигнаа и како плати (paypal или директно преку картичка)?

истото прашање и од мене..плус..колку пари ти испадна севкупно...?

No, no, noooooooo ! :)

Aко не игра CR сакам Озил и Кака од прва минута... или Каљехон место CR.

А осеќам ќе почне со Кедира до Алонсо и Коентрао крило. :unsure:

Porteros: Casillas, Adаn y Tomаs Mejias.
Defensas: Carvalho, Pepe, Ramos, Coentrao, Arbeloa, Marcelo y Varane.
Centrocampistas: Ozil, Xabi Alonso, Callejon, Di Maria, Khedira, Lass y Kaka.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema e Higuain.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom