Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе барам да биде баниран тој што ќе рече лош збор за Кака ..Здрав Кака ќе ни биде најголемото засилување сезонава..
Мислиш на Милан ќе биде ?![]()
Сјајни комбинации, и уште одма се гледа втора година, се тоа иде лесно од нога на нога и практично кога и да посакаме правиме вишок играч. Да бевме малку присебни ова ќе беше перверзија, мада и вака е одлично.
Одбраната на ниво.
Чаби повеќе од било кога ја има топката во свои нозе, организира напади, и уште на почетокот на сезоната изгледа одлично, Контрао исто така го имаше секаде што во основа е и негова главна цел.
Кај Ди Мариа се осети оној недостаток на свежина, фалеа од него оние спринтови, но повторно стигна да заебе две шанси и да намести гол, ќе биде подобар.
Бензема исто така одлично соработуваше со останатите исто како и во припремите, само што сега изостана реализацијата, нареден пат нема.
Озил како Озил не треба ни да се споменува.
Роналдо беше несебичен, без невозможни потези, а кога е таков е најдобар, 3 гола прв натпревар, добро тргна.
Оваа игра, оваа брилијантност што ја имаме уште на почетокот на сезоната наговестува дека оваа сезона ќе уживаме.
Два бода повеќе отколку минатата сезона после првото коло, фино.
--- надополнето: Aug 28, 2011 8:17 PM ---
Мурињо изјави дека ќе смета на Кака во наредната сезона, јас му верувам него а не на некои шит страни за шпекулации..![]()
Ako imas covek vo Zagreb, sredena rabota![]()
Мурињо изјави дека ќе смета на Кака во наредната сезона, јас му верувам него а не на некои шит страни за шпекулации..![]()
Мислевме дека Кака е играч на Реал, не знаевме дека е позајменСепак треба повеќе да веруваш на дедо Галијани![]()
Teleto se dokazuva so Barsa a ne so Zaragoza ili Levante, GijonЧестито победа прва па со 6.
Дали приметивте едно теле на теренот нонстоп се појавуваше кога не треба,браво за контрао,озил и роналдо со 3,а и кака ме изненади