Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј ај ако некој ја најде сликата на Донован и Икер со судиите пред натпреварот и глумецот Zach Galifianakis нека ја постира. :)

tumblr_logn53Pdf91qcy7xxo1_500.gif

Дечково е кока кола за Нејмар... :cautious:

Не гледав вчера, шо биднало Гаго пак се повреди?? Реков ја да не го става у игра, да седи дома под ќебе...се најавуеше засилен ветер у Аргентина, сигурно коленото му отишло од ветерот :confused:

Ко трол е... :pos:

Рамос се сјебал на тренинг изгледа... o_O

Добро бе што прават на тренинг...ова веќе е сериозно кога Рамос се повредува на тренинг. Да не тренираат на бетон..?

Пишуваше дека го напуштил тренингот, сеа демек на прес изјавиле дека не е ништо сериозно.

Него за Лејди жал ми падна вчера у пм, ќе заплачеше кога излегуваше... :(

Добро бе што прават на тренинг...ова веќе е сериозно кога Рамос се повредува на тренинг. Да не тренираат на бетон..?
Ако имаш тренирано или тренираш фудбал зарем си се немал повредено? Едноставно лош шут , клизач лош , те нагазил некој те подудрил на нога, истегнал мускул итн... :)

Ако имаш тренирано или тренираш фудбал зарем си се немал повредено? Едноставно лош шут , клизач лош , те нагазил некој те подудрил на нога, истегнал мускул итн... :)
Или па едноставно...дувнал ветер :D:D
Не се заебавам више, ќе ме прочита Џизс или попознат под псевдонимот Кака, па ќе ме казни :D

Според АЅ, Агуеро неделава заминува во Сити, не верувам дека нашиве се до толку глупи после очајното издание на Нејмар на Копа Америка да го купат, за Адебајор стивнаа шпекулациите дека ќе се враќа, Хоселу импресионираше на првиот негов натпревар за првиот тим, па зошто тој да не биде третиот шпиц оваа сезона.. :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom