Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај па ко ти да плајчаш од џеб.. шо сака нека пра .. дали 10 дали 20 мил куро ме боли :D

Да не испадне после скапо сме го платиле, па било преплатено копиле и го боли курот бидејки има висока плата и се прогласил самиот себе за звезда ? :)

g1907.jpg

fuuuuu.png

In this interview Estadao.com.br , Ribeiro said that "there is nothing more to say about Neymar . The Real Madrid wants to pay and the Saints can not do anything but receive its share in the business. The only thing missing is that Neymar say when he leaves because he wants to play the Club World Club Cup in December.

o, Ribeiro confirmed what pointed to by SoyMadridista , the Barcelona tried to torpedo the operation getting through the middle but could not pay a single euro until next summer because of cash is tight, which cut short any chance that your interference came to fruition . "The Barcelona negotiated to beNeymar in 2012. It was interesting for the Saints , but the problem is that Barcelona has no money and Real Madrid would pay now. "

Преддоговор бил постигнат уште пред еден месец, со кој петелов треба да дојде во Јануари, и бил ставен на стенд бај. Али после интересот од Барса овие забрзале...

Се очекува да дојде на Валдебебас во понеделник... :rolleyes:

ајт у пм...

Као што се плаши Нејмар и игра као пичица, на тренинг му го пуштиш Пепе... ке биде забавно во секој случај :)

Поголема грешка за вас од купување на Неимар, нема да има.
До кај сте со таа кокошка?

едит: видов, изгледа ќе допатува...

искрено нејмар ми личи на балотели во од пред 1-2 години(не дека сега е друг).....
П.С.албиол на твитер јеее:rolleyes:

Дечки идем ја сабајле на одмор. Утакмицава се игра денес према утре, или утре према задутре ? Среќно по натака и ниеден трансвер дај боже да нема. Убаво да си поминете и дај боже на сите подготвителни утакмици убаво да се покажат нашиве.

:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom