Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен му роденден на Капитенот.. :)

Дајте да видиме тоа головите против Данска и Бразил на малиот... има нешо ?

Овој по стилот поише наликува на Роналдо дебелиот него ли на Дрогба, како што го споредуваа пред некоја ден.

Среќен му роденден на Капитенот.. :)

Дајте да видиме тоа головите против Данска и Бразил на малиот... има нешо ?

Првиот добар гол, вториот од мртов агол и третиот ножички :)
Овој не е новиот Дрогба туку новиот Ето...
Не е висок, брз е, има техника и све тоа што го има Ето мене ме потсеќа на Ето кога го гледам

Првиот добар гол, вториот од мртов агол и третиот ножички :)
Овој не е новиот Дрогба туку новиот Ето...
Не е висок, брз е, има техника и све тоа што го има Ето мене ме потсеќа на Ето кога го гледам
Добро е детево... не е лошо. Иако прв пат го гледам. И да повеке наликува на Ето одколку другиве набројани. :)

Па игра за Брегот затоа новиот Дрогба :)

Добар е бе малиот,би било добро да го откупиме и да го пратиме на позајмница на неколку сезони. :)

Еве го Кулибали.....ѕвер :)

ОК, првиот гол е У ПИЧКУ МАТЕРИНУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Одамна ме нема вџашено вакво нешто.

Детево по се изгледа има квалитети. А еве уште една добра партија против Данска, првиот гол пак му е доста добар, да не кажам.... ептен добар :) Не дека станува збор за потенцијален играл на Реал ама детево го бива стварно бар по ова што го гледаме.

Среќен роденден Капи ,инаку вакви играчи ме бендисуваат,моќни деца не преценети 50 милионски таленти.

Варане денеска пристигнува во Мадрид за да му бидат извршени медицинските прегледи и да потпише 5 годишен договор.

Ramos - Pepe - Varane - Marcelo:D
Нешто ми вика дека Варане ќе биде добар дефанзивец, али има време ќе видиме:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom