Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен Роденден Капитане, да те видам пак во Мадрид, на функција (ако е забаено да не е забораено :) )
и честито Варане, го немам гледано, видеата на јутјуб не ми се некое мерило, ама верувам дека ќе го биде дечкото, пред се затоа што е препорачан од Зизу...

На фудбал менаџер мн јак овој Варане. ;)
--- надополнето: Jun 27, 2011 11:07 PM ---
Нигерчево нема професионален договор со Сиена така да може да го крадат нашиве за безпари. Сега ќе видиме дали ќе постапат фер нашиве или ќе бидат ко англискиви тимови поточно Арсенал и ќе го украдат.

post1309202344.png

Овој повеке го земаа за да има Бензема на клупа со кој да збори на Француски, слушам почнал да го заборава и тој.

Честито играчов ама не е правилно Варан ??

Овој повеке го земаа за да има Бензема на клупа со кој да збори на Француски, слушам почнал да го заборава и тој.

И Игуаин знае француски впрочем како да незнае кога е роден во Франција. Ќе си прават муабет на клупата со Варане.

Викајте го Рафа :)

И Игуаин знае француски впрочем како да незнае кога е роден во Франција. Ќе си прават муабет на клупата со Варане.
И Мело знае Француски, на дедо му негов, вујна ми таму бил родена. Ако дојде тука, на клупа, ако не, Бензема на позајмица у Јувентус и таму на клупа. Шо е толку сложено.

И Мело знае Француски, на дедо му негов, вујна ми таму бил родена. Ако дојде тука, на клупа, ако не, Бензема на позајмица у Јувентус и таму на клупа. Шо е толку сложено.

Џабе напнуваш за Бензема.. поверојатно е тој да биди стартер пред Игуаин.. и мене ми е Хиго меѓу омилените ама ако игра Бенз како шо треба и како шо знај, верувај дека Хиго ќе грее клупа.
--- надополнето: Jun 27, 2011 11:45 PM ---
И да, честито нов играч. Секако нема да биди стартер сезонава ама можи да се пушта со некој послаби тимој и куп натпревари. Тек следна сезона би бил стартер кога на Карваљо ќе му попуштат нозете :D

Џабе ти е бе, ќе го гледаш Гонзало како трчкара покрај аут линија секоја утакмица и ќе се радуеш ка ќе добие по 10 минути на утакмица :p

Важи важи. Ке ви ги памтам зборовите и до крај на првата полусезона сите идете у еден цитат, има сите мислења да ви ги постирам у еден пост. Памтете и вие :rolleyes:

Varane_Estoy_feliz_fichar_Madrid.jpg

Coentrao regresa al Benfica... para despedirse

Контрао се вратил на тренинзите со Бенфика... За да каже чао. На неговите соиграчи им соопштил дека оди во Реал Мадрид. Савиола изјавил дека сакал да продолжи да игра во Бенфика, но се поизвесно е дека неговата иднина е на Бернабе, а Рубен Аморим изјавил дека Контрао е многу важен играч за Бенфика, но мораат да научат да играт и без него.

Сигурно е дека на 11 јули ќе отпатува со Реал Мадрид во Лос Анџелес.

Не ми е јасно само Коентрао коа ќе дојде за на клупа го зимаат или па Марсело ќе грее:/ Може го зимаат зошто е подобар во дефанзива друго ништо не гледам:confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom