Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Drettica​
Zlatko M. - Manga - Moni - Armin​
Raul G7 - Doctorwho​
Riken - Iggo s - Benzema​
Vamos Real​
Пропуштените се резерва:)

Фала. Го ценам ова. Ти не го цениш она во Маџари кога молеше за да ви пуштиме :D

Касиљас​
Мајкон-Пепе-Рамос-Коентрао​
Сахин-Алонсо​
Марија-Озил-Роналдо​
Агуеро​

Касиљас
Арбелоа-Гарај-Албиол-Марсело
Кедира-Барн
Каљехон-Озил-Сарабија
Мората​
(y)

Drettica​
Zlatko M. - Manga - Moni - Armin​
Raul G7 - Doctorwho​
Riken - Iggo s - Benzema​
Vamos Real​
Пропуштените се резерва:)

Бро ептен ми ја утна позицијата :) Кога бев пионер играв бек и халф,па потоа во општинска играв како крило. :D

[All goals 2010/11]

--- надополнето: Jun 1, 2011 6:35 PM ---
Бро ептен ми ја утна позицијата :) Кога бев пионер играв бек и халф,па потоа во општинска играв како крило. :D
Мурињо ми кажа дека на овие позиции ќе ве биде.:)

По се изгледа Парехо нема да се врати оваа година. Сахин, Чаби, Лас, Кедира, Гаго, Гранеро.... многу се и вака.

Претседателот на Реал Мадрид Флорентино Перез е подготвен да го продаде напаѓачот Гонзало Игуаин.
Перез го ставил Игуаин во листата за трансфери со цена од 15 милиони евра за да може да го расчисти патот на Серхио Агуеро од Атлетико Мадрид.
Се претпоставува дека одлуката ќе го разлути Мурињо кој го одредува Игуаин како топ напаѓач.
Но, Флорентино никогаш не му допаѓал играчот и се обидува да му најде замена, откако ја превзеде функцијата од Рамон Калдерон.

Извор - кој друг ако не - спортденес ....

I od niv Gago najverojatno kje zamine. Isto taka ne treba da se otfrli moznosta i Lass da zamine bidejki toj sakal da igra povekje itn... no sepak kje vidime bidejki Mur go sakal vo timot i slednata sezona.

Se izvinuvam za latinicava.

По се изгледа Парехо нема да се врати оваа година. Сахин, Чаби, Лас, Кедира, Гаго, Гранеро.... многу се и вака.

Гаго аут и таман, знаејќи дека Сахин и Гранеро може да играат на скоро секоја позиција во средината.

колку сте блиску до аерхио агуеро бидејки има изјава претседателот дека нема да го продаде во реал мадрид а и самиот серхио агуеро има изјавено дека никогаш нема да потпише за реал мадрид

колку сте блиску до аерхио агуеро бидејки има изјава претседателот дека нема да го продаде во реал мадрид а и самиот серхио агуеро има изјавено дека никогаш нема да потпише за реал мадрид

Ко Македонија со Австралија :LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom