Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гранеро несмее да замине само за да задржи број на шпанци ?

Сеа со Каљехон се 10 Шпанци, има фора двајца да заминат, но Барн е играч од кантерата и затоа ќе остане сигурно. А и дека му е миленик на Мурињо.

А Леон нејќе да замине, затоа што...

228383_212866562076910_189956894367877_677103_5978894_n.jpg

му е мотиватор на Икер, и овој му е најдобро другарче... :D

И јас сум за останување на Питер. Може Мур да го трансформира во десен бек секако доколку му ги опрости испадните на Питер што ги направи пред медиумите во Шпанија ;)

Нека остане и наредна сезона у Кастиља, и тој и Мората, поарно за нив, ем ќе играат постојано ем ќе добиваат шанси ако е можно... :)

Мислам дека е подобро да одат да почнат да играат во поконкурентна, појака лига. Минимум во втора или во прва во некој тим што ќе се бори за опстанок

Дали само кај нас на форум или кај сите фанови на Реал преовладува желба да се види некој копиљ од Кастиља да успее во првиот тим... пошо веќе ја нема онаа еуфорија за големи и звучни имиња :)

Како што се испишавме оваа сезона за младинците откако сум член на форумов вкупно немаме напишано во претходните теми за нив. Дури и утакмици почнавме да гледаме :love:

Дали само кај нас на форум или кај сите фанови на Реал преовладува желба да се види некој копиљ од Кастиља да успее во првиот тим... пошо веќе ја нема онаа еуфорија за големи и звучни имиња :)

Како што се испишавме оваа сезона за младинците откако сум член на форумов вкупно немаме напишано во претходните теми за нив. Дури и утакмици почнавме да гледаме :love:

уште Флорентино да не го фаќа таква еуфорија, ќе биде топ... :D

Замислете Грујо да ни е прецедник. Споменици од фудбалери низ целиот Бернабе. Стативите во барок стил. Прскалките кога ќе гостува Фартца во вид на фонтани кои излегуваат од под земја. Над стадионот балон Инвестирајте во Реал. Ќе го преименува стадионот во Арена Генерал Франко. И нонстоп на а1 ќе слушаме како Грујо купувал играчи од по 30/40/50 милиони и затоа Македонија имала слаба економија и голема невработеност. :p

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom