Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе игледа го заборавивте Кедира?
real-madrid-t-shirt-black.jpg

и нешто да пишува Real Madrid Fans Macedonia/
Или нешто "Eres Mi Vida" или друго на шпански интересно ќе биде
ептен е јака оваа ама ова да може да биде одпозади или малку барем потранспарентно и да има некој натпис:mist:

--- надополнето ---

Среќен Роденден Тони :)

За маици треба да побараме совет од Интер фан клуб, мислам нивните беа најдобри, ќе ни кажат кај ги правеле и нешо како нив да ги направиме, едноставни ама впечатливи.

Ееееееееее што сте комплицирани и вие како да ќе идеме на натпреварување кој има подобра маица. Ќе пишете НАЈГОЛЕМИ ОБОЖАВАТЕЛИ НА РЕАЛ, МОРАМЕ ДО МАРДИД ВЕ МОЛИМЕ ЗА ПОМОШ и толку.

Мислам дека во Битола или во Струга ги правеа Интерашите.Не ќе биде лошо да контактираме со нив.

In the case of Lass, Madrid will try by all means to convince him to stay. The player is not for the work, but Mou considered a major player, despite having no label holder. The Frenchman wants to play more and the arrival of Sahin merely complicate the situation.
If Lass insists on leaving, bring a good deal because Madrid is not going to make it easy. His departure would require going to the market to find a substitute for their level. That would be quite costly and should be amortized over the transfer of the Gaul, to whom two years left on his contract at the club.
The Madrid and stopped in January Lass desire to leave the club by the lack of minutes he was having and hopes to return to convince the French to follow orders Mou. Yes, just continue with the commitment to accept their status as supporting actor.

Овде е кажано се за Лас. Мене ми крева нерви.

Иначе единствено би го преболел Бензема ако дојде Кун, ама и тогаш тешко, златен играч е Бенз и по карактер ќутлив не ко ќумбено Лас само плаче. Иначе Перез сакал да продаде еден од Игуаин или бензема ама во моментов на пазарот бенз повеќе бил ценет ради повредата на Игуаин и тој изглеа ќе биде жртвено јагне ко Робен шо беше. Прај некој мучки со трансфериве овај, ако му е за пари зш па тогаш се залетува по Кун? Или може зашто се ист тип на играчи Бенз и Игуаин, а Кун би можел да игра поназад малце. Ама играч ко Бензема нема да најдиме нигде, памтите.

Иначе со АЛтинтоп се е завршено, барајте му бројка, ја мислам 19ката на Гарај.

^
Џабе збориш во фан клубов, 80% незнаат на што све е способен БЕНЗ ама тоа е тоа.:)

И јааааас сум ЗА маичките :pipi:
real-madrid-tshirt-gray.jpg

^Оваа и таа црната се ептен јаки. Едноставни се и добри на изглед. Плус од позади може да се допише уште нешто.

^ Мојот предлог е боље, признај сеа..не се срами :) хахахаха :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Кој му кур на Мур. Првин 3-4 засилувања.... а ќе купат 10 играчи. После сака 3 страјкери плус Мората. Ова со информациите околу продавање на еден од Бенз,Пипа не држи вода. Нелогично ми делува...барем на мене. Цела полусезона плачеше пошто немал 3ца а сега кога му остануваат 2ца ќе продаде еден од нив да доведе пак некој. Секоја година се лупаат пари на играчи од средниот ред и нападот...и после Албиол ни бил крив што Меси дава голови како од шала.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom