Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На крај на месецов можно е да одиграме пријателски (хуманитарен) натпревар во Африка. Пред да заминат на одмор...

Мислам дека Мурињо сака да игра 4-3-2-1 како со Интер затоа и е земан Сахин(ќе видиме колку ќе се снајде малиот) и се бара уште некој добар дефанзивец како ете што го сакал Киелини и комотно може да се изигра 4-3-2-1 формацијата со овој состав.

Casillas
Arbeloa/Ramos - Pepe/Ramos - Carvalho/??? - Marcelo
Khedira/Pepe
Khedira/Sahin - Xabi
Ozil/Di Maria - Benzema/Higuain - Ronaldo

Тоа е мое мислење и видување дека Мурињо сака вака да игра:toe:

И со Лестер имаме утакмица на 30 јули мислам. :)

Се спрема некоја зделка со Јуве, Лас и Гарај изглеа, ај за Лас не ми е, ама за Гарај, ќе си ги јадат гомната после со Албиол да знаат. Гарај има да биде ѕвер во Италија. Ќе бараат да го купат после копилиња.

Све о свему, Лас, Кака, Гарај си одат сигурно. Гаго може и да остане, пошо ќе игра со Чаби Сахин Кедира, некој мора замена, и со двајца да игра, уште двајца замена мора да има. Каналес и Озил за понапред, е сеа за напаѓачи, Бенз Игуаин + уште некој, може Негредо и Мората. Со овие би бил задоволен.

Се спрема некоја зделка со Јуве, Лас и Гарај изглеа, ај за Лас не ми е, ама за Гарај, ќе си ги јадат гомната после со Албиол да знаат. Гарај има да биде ѕвер во Италија. Ќе бараат да го купат после копилиња.

Све о свему, Лас, Кака, Гарај си одат сигурно. Гаго може и да остане, пошо ќе игра со Чаби Сахин Кедира, некој мора замена, и со двајца да игра, уште двајца замена мора да има. Каналес и Озил за понапред, е сеа за напаѓачи, Бенз Игуаин + уште некој, може Негредо и Мората. Со овие би бил задоволен.

Кај бе овој ако го остават ќе ги бомбардирам, 87% од сезоната е повреден, неможе ни за мотиватор да ти послужи. Сеа тешко кој и би го купил, али за 5-6 милиони мислам дека би се нашол некој будала.

Мора да направата напори да го задржат Ласс, освен ако не мислат Пепе перманентно да игра DM.

Дечки јас сум претставник на Реал Мадрид во Мкд... админ на www.realmadrid.com.mk не сум толку активен на форумов, неможам сегде. Имам едно прањање има ли заинтересирани за да направиме маички ако има ајде некој нека даде свој предлог нека ја напраи својата идеа... и нека стави слика или тука или нека не контактира на www.realmadrid.com.mk
Ова е мој предлог :
realma1305284835.

Абе игледа го заборавивте Кедира?
човекот ги изигра најдобрите натпревари против најјаките противници, јас сум презадоволен од него, а нели и Ласс имаше интервју пред околу 2 месеца дека нема намера да го напушти Реал и дека сака да остане

^
206915_Adidas_Real_Madrid_Logo_Tshirt_Black_zm.jpg
real-madrid-t-shirt-black.jpg

и нешто да пишува Real Madrid Fans Macedonia/
Или нешто "Eres Mi Vida" или друго на шпански интересно ќе биде

Абе ќе ги убијам ако го продадат Лас.И за гарај исто така детето е многу јако,измислен за Албиол нека го продадат него.И повеќе ќе ќарат од него.Инаку и јас сум за некоја маичка добра ама оваа е катастрофа погоре.

Среќен Роденден Адан :)

228483_10150176444794773_96686264772_6836803_2597408_n.jpg

Иначе ова со Ласана,што е работата тој сака да замине или ? Гарај не треба да се продаде бидејќи е Кока-кола за Албиол. А Албиол кој беше промосинг дефанзивец слободно може на лето да си замине.

Далеку од тоа, многу различни дефанзивци се.

Сакав да кажам, иста судбина ке ги снајде :)

--- надополнето ---

^
206915_Adidas_Real_Madrid_Logo_Tshirt_Black_zm.jpg
real-madrid-t-shirt-black.jpg

и нешто да пишува Real Madrid Fans Macedonia/
Или нешто "Eres Mi Vida" или друго на шпански интересно ќе биде
Оваа е многу јака...
Има некаде некој предлози?

На дефенсацентрал коментираат како Агуеро е веќе потпишан од страна на Реал. Останува да видиме дали е вајстина или не :)
Link ??
Неможам да најдам.
Иначе добра идеја е за мајците и мене бројте ме ако има нешто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom