Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
t-shirt.jpg

2vl8vly.jpg

:pipi:

Сериозно сеа, и јас сум за маичките јас сум за овој предлог, или онаа што ја стави Мони, и од позади да пишува нешто HALA MADRID , FUN CLUB MACEDONIA, у тој стил нешто. Дајте да се организираме, некој од интерашите кои правеа маички ако читаат нека не известат што и како, ако не да ги прашаме, да се организираме сериозно.

Докажа за што е способен Бензема, немора да докажуете овде еден на друг. Моментално Игуаин може вода да му носи, а мислим дека и иднава сезона ќе биде исто.

Бензема,Игуаин и Дрогба. 10м е Дрогба можат да му ја намалат цената со оглед на тоа дека има 34 години и дека сака да си замине. Еден таков искусен играч е потребен на ваков млад Реал. Исто како Канаваро во одбрана.

Сериозно сеа, и јас сум за маичките јас сум за овој предлог, или онаа што ја стави Мони, и од позади да пишува нешто HALA MADRID , FUN CLUB MACEDONIA, у тој стил нешто. Дајте да се организираме, некој од интерашите кои правеа маички ако читаат нека не известат што и како, ако не да ги прашаме, да се организираме сериозно.
со ваква маица можеш и навечер да излезиш и пак да бидиш фенси :) :pipi:
THATS THE ONE !!!

Добра е идеава со маициве,мислам дека треба да ја реализираме. И јас сум за оваа :) :

real-madrid-t-shirt-black.jpg

И од позади нешто како, Real Madrid Fans Macedonia, Siempre Fieles ...

Докажа за што е способен Бензема, немора да докажуете овде еден на друг. Моментално Игуаин може вода да му носи, а мислим дека и иднава сезона ќе биде исто.

ако беше толку добар сезонава бензема, сега ќе се боревме за прво место со барца... чисто само илустративно :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom