Mirror Efect т.е. огледало го има и во фотошоп,а ова е направено во некоја програма за едитирање видеаДи Мариа со десната ќе ја отера у 36 редА како се праи ова знае некој?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mirror Efect т.е. огледало го има и во фотошоп,а ова е направено во некоја програма за едитирање видеаДи Мариа со десната ќе ја отера у 36 редА како се праи ова знае некој?
![]()
А кој си па ти да го цитираш за ова мислење,си има навивачи на реал кои ќе го цитираат и ќе му кажат нешто ако имаат да му кажат.а кој си па ти да му наредуваш? Дека ти за барселона навиваше и сеа овде ќе му продаваш пуфки?:smir:
Дека супер изглумија вчера, па за тоа че добијат оскари особено Бускец , Маскерано и Педро ... во финалето нели делат..
Вистинити се овие информацииве демек место Мурињо ,Бјелса...или дека Мурињо е пред отказ,на негово место друг..или само медиумски "патки"?
Ја не знам после изјавата на Мурињо "Сега имам многу повеќе причини да останам во Мадрид" како некој се осмелува да пишува такви глупости, а и како некои па може да веруваат во тоа.. Не викам за тебе да не ме сватиш погрешно.![]()
Знам дека ќе наидам на негодување , или мислења дека мојов став е субјективен.....Али мислам дека од друга сезона Бензема требит да е прв избор за напаѓач......![]()