- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Слабо слабо,нашиве изглеа чекаат да им се посреќи некој гол па на Кампот пак по старо бранење.Не бе,напни тука напрај разлика и спиј рат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Hasta El FinalМомци со среќа нека е вечер и се надевам и очекувам резултат од 1-0, 2-0 за Реал и да се пласираме понатаму. Овој натпревар го чекав со срце, многу ќе ме израдува, а и најмногу од сите овие години ако ѓи плеснеме Барса на Бернабе и после толку лоши резултати против нив отидеме конечно во финалеееееее...Овој двомеч со Барса ми е сон
VAAAMMOOOOOOOS REAAAL!!! this night is our night
Те имаше на голем транспарент пред почетокот 

Пак чувај го Гарај на клупа ебате. Ништо, ја веќе немам никакви надежи дека Реал може нешто таму. Кај они го почнаа мечот со 12 играчи, ние со 10, сеа уште и 9 играчи. Без Пепе и Рамос на реваншот... Готово е. И да, пцујте го Пепе, ебате навивачите ебате. И да имало контакт (а ја мислам дека не ни имаше, а беше опасен старт), не заслужил вака да го пцуете. Тој коментаторон на mute го ставив последните 15 минути, мудава цитрони ми ги напраи со тоа како Пепе заслужил црвен ова она, згрешил Мурињо со тоа што таму го ставил и сл.и бан за ова мајмуновСисајте.