Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бензема,Кака,Игуаин > Роналдо,Озил,Ди МАрија :pos2:

То и јас го зборувам. И да ИЧ ама ИЧ не сум радосен

Кажи си дека на ливче те турнаја, не јади ташак овде не си бил радосен дека 4-0 на гости тепаме, ко да не е битен психолошкиот стимул во пресрет на полуфиналето на ЛШ прајш...

tumblr_lk46ckTGoO1qdwz24o1_500.jpg
:pipi:

--- надополнето ---

Кога веќе им тргнало, сакам Начо и Каналес да дадат гол.

Кажи си дека на ливче те турнаја, не јади ташак овде не си бил радосен дека 4-0 на гости тепаме, ко да не е битен психолошкиот стимул во пресрет на полуфиналето на ЛШ прајш...

Ме турнаја то шо ме турнаја ама ова е невидено

--- надополнето ---

Како вака не игравме цела сезона :D

Иначе со паметот сум и ја а би требало и Мур во среда, нека вади тие играчи шо му требаат, Бензема, Кака...ама и на клупа се` првотимци упм

Иначе со паметот сум и ја а би требало и Мур во среда, нека вади тие играчи шо му требаат, Бензема, Кака...ама и на клупа се` првотимци упм
Премногу добри играчи со што човек неможе да одлучи која 11ка да ја игра.:)

Е многу сме јаки... Лас играч број 1 !!!
Игуаин се враќа полека во неверојатна форма 2 гола и 2 асистенции за само 45 мин?! секоја чест дечко ВЕЛКОМ БЕК !!!!
исто и Кака почнува да дава страшно добар придонес во играта, и ми се чини дека Кака мора да игра на сите гостински натпревари, ја има потребната брзина за тоа, а формата му иде нагоре(продавање никако ќе биде една од многуте други грешки на перез) се повеќе имам надеж во него...
ми се свиѓа оваа игра од шала и без напор :)

Уфф, i like this game....
Колку само лесно играме,сите играат перфектно. Ласана владее во средината,триото Кака,Игуаин,Бензема растура. :)
Очекувам во исто темпо да играме и во второто полувреме и да им збрцаме уште некој гол. :D

п.с. Ae нека влегва Питер Лион :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom