Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^Лани за лани :D годинава Марсело е многу подобрен (во животна форма е) и мислам дека добро ќе се снајди во средината на овој натпревар. :smir:

Средината со Марсело е катастрофа.Видовме лани како играше Марсело во средина,а како игра сега како бек.

Што му фалеше бе лани на Марсело како крило ? :) Најдобар асистент ни беше, и мислам втор или трет во лигата. Сезонава е феноменален како бек, но и само два-три натпревари одигра како крило.

--- надополнето ---

Мурињо еби се и ти и твоите идеи да не одмараш важни играчи. :nerv:

Шо е финтава шо игра сите ?? И сега без Карваљо шо прајме ??

ЗАГРЕВ!!

Ко нема и Роналдо да напрај жолт сега......

А јас да му ебам на Карваљо се под список,ебати глупиот ум без никаква причина се засили.Нека си ебе матер,туку нека го трга Рамос пошто и тој ако излезе ќе играме со Албиол и истата прича од лани ќе ја гледаме.

Имате поздрав од Раул.

Ах бе Карваљо за што се пушти со таков клизач??? имал намера да му скрши нога, болен човек.

--- надополнето ---

Нека влезе сеа Бенз да брцне голче и да игра со Барса прва постава:pipi:

И ја мислам дека треба да се извади Рамос место него да се внесе Лас, со тоа што на таа десна бековска позиција ќе се префрли Арбелоа, лево ќе отиде Марсело бидејќи не направи позначајно ништо како крило. Играта ни е задоволителна според мене, го правиме тоа што треба да го правиме, а тоа е да се задрќи топката во наши нозе. Највеќе ме плашат тие напади на Ленон и Бејл али чим до сега не дадоа гол не мислам дека ќе успеат да не победат. Еден гол во мрежата е доволно од наша страна.

А јас да му ебам на Карваљо се под список,ебати глупиот ум без никаква причина се засили.Нека си ебе матер,туку нека го трга Рамос пошто и тој ако излезе ќе играме со Албиол и истата прича од лани ќе ја гледаме.

Имате поздрав од Раул.

Шо е Карваљо крив? Вината е во Мурињо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom