Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со среќа вечер, направете ги магариња магарињата. Една од екипите кои најмногу ги мразам во Англија. :)

ја сум песимист, ми нема атмосфера во тимов некако после тоа саботата.

Од кај примети дека нема атмосфера?? :) Ако нема на форумов, незначи дека и таму е мртво :):)

И ние и тие се задоволија со поминување на осмина финале.

Не збори у множина.

Немој вака бе Армин :) јас баш сум голем оптимист за овој меч. Одиме на победа.
HALA MADRID !

199608_205114486185236_164528533577165_722451_5839440_n.jpg

сте го виделе во попосрана слика Мурињо?

Кога неможеше да се снајде со одбраната на Спортинг со оваа на Тотенхем кур иако не е нешто специално сепак е добра.КР7,Ди Мариа се брзи крила кој можат да пробијат и многу ретко се одлучуваат на центар шут исто така и Озил сака да игра со спуштена топка.Адебајор е промашај во Реал,се надевам дека одлукава за негов старт не е конечна.
Инаку нешто по релаксирано за разлика од 1/8 финалето каде и ние овде чувствувавме голем притисок но вака е полесно.

Super je što će igrati Crouch, njega sam uvijek lako zaustavljao – kaže stoper Reala Carvalho :tv:

--- надополнето ---

El once titular que saldrá esta noche ante el Tottenham es: Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi, Khedira, Ozil, Di María, Cristiano y Adebayor

Тоа е составот.

Ќе видиш вечер ќе напраи некој кикс Карваљо,мора вака,увек кога ќе се исфорсира.:tv:

--- надополнето ---

Ќе ја даваат на канал плус ???

Да,ќе даваат.

^ Карваљао.:nenene:

Мене ми е страв од Пепе.На претходниве натпревари шо ги глеав Крауч многу провоцира,удира со лактови и се прави наудрен.Е ако му скине живци на Пепе тогаш наебавме.

^ Карваљао.:nenene:

Мене ми е страв од Пепе.На претходниве натпревари шо ги глеав Крауч многу провоцира,удира со лактови и се прави наудрен.Е ако му скине живци на Пепе тогаш наебавме.

Смирен е бе Пепе оваа сезона,едино со Лион беше збеснат (незнам шо го имаше фатено:)) иначе на некои мечеви од Ла Лига каде што го провоцираа он си остануваше смирен.

--- надополнето ---

Ќе ви играат Роналдо и Озил?

Да...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom