Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре Пипата прв состав и тоа како порано сам во нападот!Ако треба и да се ризикува ама не треба експерименти правње,барем не сега кога дојде вистинскиот момент.

Со еден од Игуаин или Марсело мора да се ризикува. Јас сум за Марсело.

Mourinho: "Benzema NO tiene opciones de jugar, no va a entrenar con nosotros. Veremos con Cristiano, Marcelo o Di Maria después"

Mourinho: "Benzema NO tiene opciones de jugar, no va a entrenar con nosotros. Veremos con Cristiano, Marcelo o Di Maria después"

Benzema: Mourinho esta kurobolka un a Marcelo no te quero. Va lasta paustate una Drenthe es un pedero a no picajsla. Hugain un Ronaldo gistakurva el sviripicino.

Мене ова лично не ми се верува за вас незнам.

Benzema: Mourinho esta kurobolka un a Marcelo no te quero. Va lasta paustate una Drenthe es un pedero a no picajsla. Hugain un Ronaldo gistakurva el sviripicino.

:pos2:

шо бе брат Мурињо имал куроболка ?
аааааа за тоа значи овој Гвардиола пред некој месец со кичмата (или грбот) имаше некои проблеми, ја откривме причината

тренинг 04.04.11.... со Marcelo и CR и со Kaká на терен, но без Di María и без Benzema...
ОД СТРАНИЦАТА НА ФЕЈСБУК КОЛКУ ФАНОВИ ИМА РЕАЛ МАДРИД ВО МАКЕДОНИЈА. -.-'

Добра вест... по волку лоши и ова е добро до некаде.

REAL MADRID SQUAD LIST:
Goalkeepers: Casillas, Adan, Dudek
Defenders: Ramos, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Garay, Marcelo
Midfielders: Lass, Xabi Alonso, Khedira, Granero, Kaka, Ozil, Di Maria
Forwards: Cristiano Ronaldo, Higuain, Adebayor

Нешто ми кажува дека Кака утре ке ја реши утакмицата :)

Не би ме чудело и со 3 деструктивци да влеземе во игра, па зависност од резултатот од клупа да влагаат Марија/Кака/Игуаин/Роналдо(зависност од тоа кој ке стартува)

поќе се надевам на Гарај отколку на Кака, и пак Леон не е повикан. Ќе му се врати на Мурињо, пола состав ќе игра со 50% сила

Утре неочекувајте премногу од Пипита,сепак не е 100 % уигран,а и не е хумано после толкава пауза да се очекува од него сам да ја реши.Но аку сепак ме демантират и изненадит,јас тоа изненадување ќе го прифатам со 4 раце! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom