Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е литературно дело со среќен крај :)
И не ми е јасно: Зошто влезе Пепе? Браневме 0-0? Зошто кога веќе влезе Пепе, не излезе Албиол? Не ми се јасни измениве ама ич.

Пошо Пепе влезе да игра во среден ред а не во одбрана, и да играме со тројца дефанзивци.

No Xabi-No fun :)Moра и вакво нешто да се деси....Др.да се порадуваат....Кое чудно чувство...Да не ти се верува....

Пошо Пепе влезе да игра во среден ред а не во одбрана, и да играме со тројца дефанзивци.
А зошто Ди Мариа излезе??? Не можеше Кедира? И кога ќе видам дека Пепе изведува корнер, што сакаме уште?

Прекината успешната серија на Мурињо. :/

Зошто баш сеа мораше бе??? Овој Адебајор е за во затвор со се Ди Мариа и Озил заедно:sakas_ust

А зошто Ди Мариа излезе??? Не можеше Кедира? И кога ќе видам дека Пепе изведува корнер, што сакаме уште?

Ди Мариа беше катастрофа, се идеше преку него али играше многу лошо. За него и за Озил ова е најслаб натпревар на Бернабе сезонава...

AДЕБАЈОР ОДМА значи ОДМА да се врати од кај шо дојде !!!

А другиве, сите во еден брод и в океан нека се уда !!!!!!! МАМИЦАТА !!!!!

Зошто беше најслаб, само со топката се шлаеше ко мува без глава без никаква идеја. Не можеше Кедира затоа што сакаше со Кедира, Лас и Пепе да ја освои средината и да се отвори повеќе простор за напаѓачите, пошо беше очигледно дека преку едно крило (Ди Мариа) тоа не може да се направи никако.

Ај бе пак и вие....се случвит.Бидејки имапе пауза од недела и пол..јас и не бев попален на победа,и бев сигурен дека немат да победиме.Повредите на клучните играчи дојдоја во заебанмомент.Ши хапенс....за мене победа над Барса е еднакво на својување на Ла Лига :)

Ах Адебајор Адебајор...мамицата у пичка да ти ја ебем циганска!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom