Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Zinedine_Zidane_300.jpg

:back:

Малиов е шампион.

Иначе среќен ви роденден, Мони, СењораРамос и Серхио Рамос :))))

во гтц и во фан шопот во скопјанка имаш али не се оргинал,700 денари се

--- надополнето ---

ова е од PES ама мислам дека е точно чим почнаа да ги прават дресовиве,еве како би изгледале
273ad9db.jpg

144b8d0f.jpg

Извинете вака шо ви се убацувам али, за каков фан шоп зборите? Реал фан шоп имате?? Не сум у тек со работиве ако може некој да ми објасни!?

Извинете вака шо ви се убацувам али, за каков фан шоп зборите? Реал фан шоп имате?? Не сум у тек со работиве ако може некој да ми објасни!?

Така продавницата се вика, фан шоп у Аеродром!

Јас ќе ти кажам. Не е од Реал, општ е.:) Одма кај Неоком зградата.

Туку мене друг ми е муабетот. Имаше деновиве нешто дека Зидан направил некој јак потег, дали на тренинг или не знам што, па би сакал да го видам. Видео плис?

^ еве за Шурикен ова... :)

Guti:
Volvere al madrid algun dia,me gustaria trabajar en el club de mi vida pero ahora solo besktas y el año que viene a otro pais.

Ќе се вратам во Мадрид некој ден, сакам да работам во клубот на мојот живот.

Обично лугето имаат ЖЕНА на својот живот,ама нели Гути наш не е баш по жените па си има КЛУБ на својот живот:pos2:

Ке се собираме пак за со Тотенхем ? :)

Бензема се повредил, неизвесен е за Спортинг.

Играме во сабота во 18:00......

^Охохо :)
Иначе доколку Бенз не игра со Спортинг,Пипита го очекувам да игра прва постава. :D

Не памтам некогаш во терминов да сме играло но како и да е добро ќе биде што порано.АУуу како ми дојде ова со Бенз,леле Пипа прва поставаа едвај чекам да го видам паак.:vozbud:

Не се правите мали деца како да гледате фудбал една недела, никој играч после толку тешка повреда не се вратил одма да игра во прва постава. Бензема ќе биде спремен, а ако не биде Адебајор ќе игра.

Вудгејт се повредил, нема да игра на Бернабе. :icon_mrgr

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom