Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прво се игра реваншот па после другото или како?

:pos: Лошо сум пишал или лошо си ме разбрал.

До првиот меч има уште три недели, тој е на 5 април, а реваншот една недела потоа на 13. Меѓу тие два натпревари имеме гостување во Билбао

Муабетот ми беше дека сега има уште три недели до првиот меч, а после нема вообичаена недела пауза пред реваншот :)

:pos: Лошо сум пишал или лошо си ме разбрал.

До првиот меч има уште три недели, тој е на 5 април, а реваншот една недела потоа на 13. Меѓу тие два натпревари имеме гостување во Билбао :)

Мајтап :smir:

А како е со жолтите картони, може некој да објасни. Мора да се добијат 2 едно по друго, па да има пауза или ако на 1 утакмица не се добие жолт, а притоа играчот имал еден жолт од претходната утакмица, автоматски во следната фаза се брише ?

Мичел: Не патуваме во Барса за да се предадеме. Јас секогаш од своите тренери учев дека пред секој натпревар треба да дадеме се од себе и да победиме, а не однапред да се предадиме. Меси ќе биде тешко да се сопре, но по мене тој не е најдобар играч на светот.

Колку ми е драг овој Мичел, искрен мадридиста и вистински анти-каталонец.

Мичел: Не патуваме во Барса за да се предадеме. Јас секогаш од своите тренери учев дека пред секој натпревар треба да дадеме се од себе и да победиме, а не однапред да се предадиме. Меси ќе биде тешко да се сопре, но по мене тој не е најдобар играч на светот.

Колку ми е драг овој Мичел, искрен мадридиста и вистински анти-каталонец.

Има време до 1/2 финалето :smir:

ЈАсно е сето тоа дека треба да имаме јаки играчи и на клупа и во прв тим.Само поентата ми е дека се сите тие игрчи веќе докажани,имаат име,и дали би се согласиле да бидат прва,или втора резерва.Нивното бунење за тоа може лесно да наруши атмосфера! :)

^^^ :pos:

очекувам „вториот“ тим од Мадрид да пружи отпор... а овој „третиов“ го исплескавме сезоанва повеќе пати, не е лошо да заокружиме 4/4. :)

--- надополнето ---

ЈАсно е сето тоа дека треба да имаме јаки играчи и на клупа и во прв тим.Само поентата ми е дека се сите тие игрчи веќе докажани,имаат име,и дали би се согласиле да бидат прва,или втора резерва.Нивното бунење за тоа може лесно да наруши атмосфера! :)

Бензема, Ди Мариа, Озил... не ги сметај за докажани. По 22 години имаат... ќе седат на клупа без проблем. А со Мурињо тешко некој да седи на клупа ако не заслужил. Дури и да заслужил да не игра, пак ќе добива шанса да се докаже... :)

Шознам три од три имаме во една сезона, многу ми се глеа да биде и 4/4

Вечер ке ги тепаме Атлетико.Тие ни се редовно пациенти :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom