Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Једино што осеќам дека 2 метрашот ќе папа ќотек ко магаре а Бејл нема да мрдне (после Роналдињо, не знам некој да му кршел кичма на Рамос)... И дека Реал оди до финале... друго не знам :)

охооох... рамос колку само му ја кршеле кичмата додека играл десен бек.... многу играчи, едноставно подобар е штопер и не прави мал милион грешки наместо кога игра десен бек... и не е ни малку супериорен ко шо го пишаше!!!

Како бе може Рамос да биде подобар како штопер одколку десен бек??? Значи сите тренери се глупи чим не го приметиле тоа и СПЕЦИЈАЛНИОТ:)

ај само да се насмеам... не вреди да коментирам :)

Зошто немамо некој квалитетен десен бек (Арбелоа е добар, ама Арбелоа би бил најдобар десен бек пред 30 години кога играле само дефанзива бековите, а за современ десен бек треба да знаеш и напад да играш), затоа Рамос игра десно. А и Пепе и Карваљо едноставно “мора“ да играат централни, затоа е така. Иначе се согласувам со Бати, сум кажал и ја 100 пута. Многу е подобар како централен, далеку посигурен, сконцентриран итн.

Да му ебам небањатиот кај даде гол

Да му ебам небањатиот кај даде гол

Чекај бе воздржи се уште не е почната утакмицата... после колни го Бензема колку сакаш. :)

Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Lass, Khedira, Alonso, Ozil, Cristiano y Benzema.

De Gea, Ujfalusi, Godin, Domínguez, Filipe, Mario SuArez, Tiago, Reyes, Elías, Kun y ForlAn.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom