Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам зашто ама Озил ми беше најслаб поединец вчера.Добри имаше многу но како со најмногу жар да играше Рамос.
Не ми се верува дека и ние во четврток правиме претпоставки за утрешната ждрепка.

озил е преморен,мора мурињо на решен натпревар него да го одмара, дечкото премногу трча и се труди!!

иначе честито 1/4 финале,да се надеваме дека до финале ќе одиме!!
иначе за противник го посакувам манчестер јун, поради фергусон и сите лоши изјави што ги дава во изминативе неколку години,демек подвижен циркус сме биле...затоа сака да ни се паднат и да ги посрамотиме,да си ја затне муцката тоа дедото!!

Не знам зашто ама Озил ми беше најслаб поединец вчера.Добри имаше многу но како со најмногу жар да играше Рамос.
Не ми се верува дека и ние во четврток правиме претпоставки за утрешната ждрепка.

Не знам зошто таква проценка? Поред повеќето медиуми, Озил беше најдобар вчреа, исто така Мурињо го пофали и кажа за некоја година ќе биде еден од најдобрите играчи во светот :toe:

http://www.marca.com/2011/03/17/fut...bf98b778e5b78888929e182ae46f8e3a&t=1300366238 9 од 10

Имаше еден не својствен шут за него во облаци од 30 м,имаше исто така можност за пас до Роналдо(кој збесна) а тој почна да дрибла искомпликува и беше изблокиран.Многу пати избегнуваше дуели а и не се ослободувваше од топка брзо како што знае него се гради па влече кон средината тоа ме иритираше и на крај ќе ја изгубеше.Ова се ситници само,но кога ќе видиш дека немаше кај нас слаби синоќа испаѓа дека он бил :) инаку далеку од тоа дека беше слаб.

^ Ти најверојатно си навикнал да го гледаш како игра надпросечно, па сеа ова не те импресионирало. Вчера изигра просечно како за него. :)

189723_10150112205329773_96686264772_6400803_1663563_n.jpg

Кој ќе не сопре !? Груевски !? Јанкуловска !? :pos: :pos:

озил е преморен,мора мурињо на решен натпревар него да го одмара, дечкото премногу трча и се труди!!

иначе честито 1/4 финале,да се надеваме дека до финале ќе одиме!!
иначе за противник го посакувам манчестер јун, поради фергусон и сите лоши изјави што ги дава во изминативе неколку години,демек подвижен циркус сме биле...затоа сака да ни се паднат и да ги посрамотиме,да си ја затне муцката тоа дедото!!
И јас сакам да се паднеме ама немој после да плачете на форум

Незнам зашто уште го чувате Пепе и не го шитнете.
Таков играч не треба да игра во голем клуб.

Одличен е Пепе, ама му фали нешто. Ќе го види Мур она шо го напрај, ќе го среди. 99% сум сигурен во ова.

Пепе е за мене најдобар дефанзивец бе, кој може да го помине??? НИКОЈ:pos2::pos2::pos2:

Одличен е Пепе, ама му фали нешто. Ќе го види Мур она шо го напрај, ќе го среди. 99% сум сигурен во ова.

Брат тај е психички нестабилен.
Тука ни Фројд не помага, а не па Мурињо.
Решение италијанска лига , по можност у некој од миланските екипи и да се млати со Гатузо/Матераци.
Или пак од камени мост е подобро решение.

Честито 1/4 финале... со малку закаснување, но од срце :)
Беа брилијантни... а за понатаму може и Шахтјар, не се лутиме :) . И да, кога се ждрепките за понатаму?

Честито 1/4 финале... со малку закаснување, но од срце :)
Беа брилијантни... а за понатаму може и Шахтјар, не се лутиме :) . И да, кога се ждрепките за понатаму?
Утре во 12h на Еуроспорт.

^ Ти најверојатно си навикнал да го гледаш како игра надпросечно, па сеа ова не те импресионирало. Вчера изигра просечно како за него. :)

189723_10150112205329773_96686264772_6400803_1663563_n.jpg

Кој ќе не сопре !? Груевски !? Јанкуловска !?
:pos: :pos: сликава и описот под неа

И јас сакам да се паднеме ама немој после да плачете на форум

за плачење,кој и да изгуби ќе плаче,инаку не сакав ова да биде нешто навредливо,немам ништо против манчестер,туку против ферги и неговите изјави,кој што не се достоинствени за човек како него и против клуб како што е реал!!

Како бе Озил изиграл слабо?? Изгледа не сме гледале иста утакмица. Озил е новиот Зидан за мене (има уште многу за да го стигне, ама како тргнал...). Елеганција во движење!!

Ај честито пласман и од мене, реков дека ќе се прославува ко да сме освоиле ЛШ :)

Иначе мислам оти утре ке ни паднат или Интер или Барса 100% :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom