Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гостувања до крај на сезона:Атлетико Мадрид,Атлетико,Валенсија,Севиља и Виљареал.
Оф оф оф:):)

Кое е типчето со број 3 на дрестот. Ептен јако игра на последниве утакмици за Кастиља

На оваа утакмица денеска бр.3 беше Карвахал, инаку 3ка игра Касадо, овој што беше на клупа за првиот тим денеска. :)

scaled.php

Среќни и весели.

На оваа утакмица денеска бр.3 беше Карвахал, инаку 3ка игра Касадо, овој што беше на клупа за првиот тим денеска. :)

scaled.php

Среќни и весели.
Планират бе да се ишишат Турчинов?:tv:

Одлична игра, не гледав некој 20тина минути од второто полувреме, ако може некој да го постави хајлтајтсот. Како што кажав Бенз, Ди мариа и ОЗИЛ ке имаат главна улога денес, тоа и се оствари. Секоја чест. Адебајор се виде дека ке го промаши пеналот, незнам али голманот колку смирено изгледаше.... како да знаеше каде ке шутира. Како и да е честито нека е победава. :) и чекам хајлајтс.

Овоа на зафркавање ми личи мене :)
35a7xud.jpg

Ако ја ставиме 1 ќе ги дадат ли парите од BWIN ?

Најдов со бољи квалитет.
[video]http://www.goalsarena.com/video/spain-liga-bbva/06-03-2011-racing-santander-real-madrid_en.html[/video]

Аман бе за колку пари те кутна Бензема тебе :)

не е се до парите бе... сум паѓал и за поголеми суми од 15 000 и тоа многу пати само од Реал... не е работата за кладиница, зборам за најдоброто за Реал...
али дрвото едноставно не е за во Реал и неќам да го гледам!!! ...и точка на муабетов.

--- надополнето ---

хехехе... прашањето меѓу нив е :

КАЈ СЕ НАОЃАМЕ ?!?!?!?!?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom