Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема да примимо гол. Одбраната ни е најдобрата што може да се извади у моментов. Мој тип 0-3.

Нема да примимо гол. Одбраната ни е најдобрата што може да се извади у моментов. Мој тип 0-3.

Да не се летаме како со Осасуна и Алмерија. Сепак играме на гости и знаеме колку очајно играме на гости + ни фалат клучни играчи така да вечер и со минимална победа од 0-1, 0-2 јас ќе бидам задоволен. Победата врз Малага од 7-0 сепак не треба да не крева во облаци.

Ја сум убеден за вечерва дека ќе тепамо, и тоа не со еден гол разлика. Еве ќе праемо муабет кј 11 саат :)

Ја сум убеден за вечерва дека ќе тепамо, и тоа не со еден гол разлика. Еве ќе праемо муабет кј 11 саат :)

Од твоја уста во Божји уши брат. Сепак ја не сум толку убеден дека ќе победиме после толку киксови на гости.

Доволна е само победа ,макар и минимална ама со сигурна игра и без несакајни повреди.Сепак да го сочуваме најдоброто за Лион.

Среќен роденден x)

Вечер ќе ве гледам, прогнозирам минимална победа на Реал 0-1, евентуално 0-2.

Позз :p

Ќе игра со Лион бе ќе видите, Мурињо може да тактизира како во Интер што правеше понекогаш до последен ден да не кажува на јавноста :)

И таман си викам сега му е моментот на Кака овие две утакмици тој се повредил :pos: ајде на продажба

btw среќен нека ни е роденденот, клубов со Шек во ист ден слават роденден

Кастиља 2 - 2, јбг без четворица стандардни првотимци, Мурињо му ги зема Алекс, Касадо и Мората на Торил, и голманот Хесус е повреден. Мислам дека ова е првиот неуспех откога е Торил тренер.

ај со среќа вечер,очекувам победа и да се надеваме дека мората ќе добие шанса

Ако водиме сигурно ке добие шанса Мората, нема цела утакмица сигурно да играат и Бензема и Адебајор.

Кастиља 2 - 2, јбг без четворица стандардни првотимци, Мурињо му ги зема Алекс, Касадо и Мората на Торил, и голманот Хесус е повреден. Мислам дека ова е првиот неуспех откога е Торил тренер.

Зашо бе неуспех !? Колку што разбрав и со играч помалце биле. :)

Зашо бе неуспех !? Колку што разбрав и со играч помалце биле. :)

Зошто имаше 6 победи мислам дека по ред од коа дое. Затоа мислеше :)))
Иначе оваа на Роналдо е 33 повреда сезонава... колку за инфо. Не сме сјајни ни у овој поглед :\

Знам де, ама далеку од неуспех е. :)

scaled.php

Кога си повреден, ќе се глупираш... Aрбелоа е иначе :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom