Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
El 6 de marzo es un dia muy especial para todos los madridistas de corazon, ya han alcanzado sus 109 anos de victorias, alegrias y tambien pocos sufrimientos. Es una hermosa ilusion de cualquiera estar con los mejores del mundo. El Real Madrid sera grande hoy manana y siempre..... tienen un lugar en nuestras mentes y ♥ te amo y siempre seras mi vida HALA MADRID!!!
НЕКА НИ СРЕЌЕН 109 РОДЕНДЕН

Може да ве питам нешто, без провокации?
Зошто неколку пати сум видел од ваша страна, фановите на Реал на Кајгана за навивачите на Реал ширум светот велите Мадриста или Мадристи? Секаде во светот навивачите на Реал се познати под името Мадридиста и Мадридисти. Ваљда има некоја причина, не верувам да не сте знаеле. :) :smir:

185614_10150103004628742_351872188741_6519493_6479377_n.jpg

El Real Madrid cumple hoy 109 anos

Feliz cumpleano mi Madrid, te quiero!!!!!

Лани на 108-от роденден се случи пресвртот со Севиља и можда највозбудливата утакмица лани. Се надевам и утре ке гледаме нешто такво, и се разбира да заврши во наша корист. Среќен 109ти роденден

Може да ве питам нешто, без провокации?
Зошто неколку пати сум видел од ваша страна, фановите на Реал на Кајгана за навивачите на Реал ширум светот велите Мадриста или Мадристи? Секаде во светот навивачите на Реал се познати под името Мадридиста и Мадридисти. Ваљда има некоја причина, не верувам да не сте знаеле. :) :smir:

Сите што поседуваат вакви картички се МАДРИДИСТИ
ТОА СЕ ОФИЦИЈАЛНИ КАРТИЧКИ ЗА ЧЛЕНСТВО
Јас поседувам таква и затоа сум МАДРИДИСТА

Од коа се врати кака се ни се усра

Среќен 109 роденден! И 2 титули годинава ! :D

<3

Нека ни е среќен 109тиот роденден ! Многу титули да си дочекаме !
и да, Мадридисти, простете ми што сум ви згрешил !

g0603.jpg

Икер

Рамос - Пепе - Карваљо - Марсело

Чаби - Гранеро

Ди Мариа - Озил - Бензема

Адебајор

Од коа се врати кака се ни се усра

па не баш од тогаш, али од Ноу Камп... никогаш не заиграа како пред дербито!!!
а со Кака уште толку се испореметија до тогаш најважните играчи Озил и Марика Ди... почнаа да забушаваат овие двајца а беа движечка сила на Реал (без роналдо де) и башка Игуаин од тогаш го нема...

само нешто ми е чудно... Озил не е на нивото кое шо играше првите 10-тина утакмици... како да е 1-2 класи послаб само не ми е јасно зошто?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom