Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
одлично,можеби најдобра утакмица за него сезонава
се согласувам..одигра одлично..добро му прилегнува да игра заедно со кака...и со роналдо и бензема исто..мислам дека се екстра четворка..

Нешо за Карим вечерва ќе имат?информација шо-како....лошо ми се виде :/.....Иначе да,се сложвам дека оваа четворка напред најмногу одговарат.Да го пљукнам на Кака,пу пу,мн добар ми се гледат веќе 2 натпревар по ред...:)....Нон стоп си ѓи менвеа местата.....роналдо шпиц,Бензема Лево,озил полушпиц,кака десно,бензема полу шпиц,кака шпиц,озил десно,роналдо лево....При контрата едноставно се виде нивниот квалитет,а и познавањето меѓу себе.Оваа четврока мн малце беше играна ласнката сезона,и ако не е нешто посериозно со КАрим,уште 1-2 утакмица да се уиграат подобро,ќе биде одлично.Карваљо може мирно да спие,доби повеќе од достоен заменик во Варан,едноставно детето ме купи со онаа интервенција,кога беше 2 метра позади играчот од Ајах,и со клизачи старт од позади,чисто ја одби топката,и сапси шут во ракмите на Икер.Алонсо утакмица на ниво,диригент во права смисла.Икерчо да е жив и здрав,си се знае.....То е то :)

Кака - Озил - КР - Бензема .. за победничка сезона !

И да, Рафаел Варан, за пет години ќе биде најдобриот дефанзивец во светот. Освен Фил Џонс од Манчестер, немам видено ваков талентиран млад дефанзивец како него.

Карим на прв поглед препони истегнати. Ако предидувањава ми се точни ке отсуствува некое време. Се надевам не повеке од 2 утакмици.
За Варан имам дузина убави зборови. Фала му на бога, а и на Зидан што конечно добивме млад нормален и цврст, стабилент стопер. Овој не би го дал ни за жива глава. Четворката напред играше како што треба. Кака одличен, Озил исто така. Првиот гол беше оргазам. Икер имаше една извонредна интервенција што сеуште не држи без примен гол. Одлична утакмица.

Луѓе слаб ми е нетот и неможам да барам Highlights па ако ви улета нешто добро ставете тука.

pro_photo1317160822.jpg

Како шо викаат коментаторите од линкот со хајлајтсот - "Football ballet".

Со тешко срце мора да признаам дека Реал оваа вечер беше ОЧАЕН. Ма и очаен е мал збор за ова што го прикажаа сега.
Подобро ќе беше да не гледав, барем немаше ка видам колку очајно изиграа.
Тоа е брате со вакви имиња у клуб да губиш да неможеш да пеглаш све живо и диво, СРАМОТА!!! али кој ме слуша мене кога викам сите се дупе :Д
--- надополнето: Sep 28, 2011 10:03 AM ---
Ете го Варане ќе видите сите за сезона две кој ќе ја предводи одбраната во РЕАЛ, БОСС!!!
РАМОС - ПЕПЕ/ВАРАНЕ - ПЕПЕ/ВАРАНЕ - МАРСЕЛО...подобра одбрана здравје следниот век:D

Карим Бензема го напушти теренот во 75 минута жалејќи се на болки во абдоменот.Навивачите исплашено го проследиа на патот кон соблекувалната,стравувајќи од посериозна повреда.Докторите на клубот,по натпреварот,рекоа дека повредата не е сериозна,и дека во наредните денови Карим ќе биде подложен на испитувања.Сепак,ако има мала мускулна повреда,можно е да го пропушти наредниот дуел,со Еспањол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom