Божино
4815162342
За тие што ја гледавте цела, како одигра Озил?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
одлично,можеби најдобра утакмица за него сезонаваЗа тие што ја гледавте цела, како одигра Озил?
се согласувам..одигра одлично..добро му прилегнува да игра заедно со кака...и со роналдо и бензема исто..мислам дека се екстра четворка..одлично,можеби најдобра утакмица за него сезонава
....Нон стоп си ѓи менвеа местата.....роналдо шпиц,Бензема Лево,озил полушпиц,кака десно,бензема полу шпиц,кака шпиц,озил десно,роналдо лево....При контрата едноставно се виде нивниот квалитет,а и познавањето меѓу себе.Оваа четврока мн малце беше играна ласнката сезона,и ако не е нешто посериозно со КАрим,уште 1-2 утакмица да се уиграат подобро,ќе биде одлично.Карваљо може мирно да спие,доби повеќе од достоен заменик во Варан,едноставно детето ме купи со онаа интервенција,кога беше 2 метра позади играчот од Ајах,и со клизачи старт од позади,чисто ја одби топката,и сапси шут во ракмите на Икер.Алонсо утакмица на ниво,диригент во права смисла.Икерчо да е жив и здрав,си се знае.....То е то 

Куќна славаШто му е на Кака?![]()

Куќна слава![]()
Тоа е брате со вакви имиња у клуб да губиш да неможеш да пеглаш све живо и диво, СРАМОТА!!! али кој ме слуша мене кога викам сите се дупе :ДСо тешко срце мора да признаам дека Реал оваа вечер беше ОЧАЕН. Ма и очаен е мал збор за ова што го прикажаа сега.
Подобро ќе беше да не гледав, барем немаше ка видам колку очајно изиграа.