Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Растураат нашиве. Озил изјави дека е спремен како никогаш до сега па од него ќе очекувам одлични партии.

Газимеееее!!!! Поплава ќе ги снајде сите што ќе ни застанат на патот.

maica600.jpg

Videte primer za maicka be, ne se dobri ic so toa zracite i znakot po cela maica ko od pazarce porano od ronaldo debeliot maicki koga pravea.

Вака сеа за маичките. Денес и утре ќе има поставено анкета на Македонски портал за Реал Мадрид на фб и ќе бидат ставени маичките. Два предлози. Тој белиот со стариот знак. Или црната маичка со бели краци што е таа, не со жолти , не со плави. Ќе бираме таму сите гласајте за да до понеделник или недела вечер го одбереме примерот и од понеделник да почнеме да плаќаме ќе ви кажам колку пари ќе бидат све тоа. Значи сите на http://www.facebook.com/realmadridmk !

Јас не би зел маичка пошто двата предлози не ми се допаѓаат. Нешто како предлогот на мерлин е многу подобро од двата.
Патем ќе победи маичката со краците.

Тоа позади може и боље да се направи.Пред се ја би за маичката да биде поедноставна.Да нема многу работи.Оваа на Интер е многу добра.Едноставно а многу добро.

^ Во Македонијава има премногу мадридисти. Да угодиме на сите посебно, неможеме.

^ Во Македонијава има премногу мадридисти. Да угодиме на сите посебно, неможеме.

Стварно е пренашлакано со краците. Дај озбилно нека се стави у анкетата и предлогот на Мерлин.

Затоа ќе си угодувате сами себе, а маичката ја давате предлог за сите. Интересна работа.

И се работи за убава маичка и грда, а не угодување на секој посебно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom