Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што би рекол Боби Тетекс Фан...И мие дочекавмо да се радуевмо на засилување после подолг период. :pos:

Дренте,Гага,Питер...хус некст? Албиол? :vozbud:
Las ostanuva... samo use Zbrkagol da si zamine i januari napagac i tutto completo!!! :vozbud:

319314_206292512763465_157367487655968_565004_1286234_n.jpg

Мадридисти ! Проектот на www.realmadrid.com.mk е овој ! Маички Real Madrid Fans Macedonia. Маичките кој ќе не обележат во Македонија како фанови на Реал Мадрид. Маичката од предниот дел го содржи првиот знак на Реал Мадрид од 1902 како и текст Real Madrid Fans Macedonia. Од задната страна има порака, мото на Реал Мадрид La unión de un sentimiento nos hace más fuertes! За цена на маичките ќе мора прво да ја дознаеме бројката колку треба да се нарачаат но ќе бидат околу 300 денари. За фановите што не се од Скопје маичките ќе им бидат пратени преку пошта и за дополнителните трошоци ќе бидат известени ! Кој е заинтересиран нека пише коментар. За понатамошни информации ќе бидете известени.
Со почит www.realmadrid.com.mk !
Рачунај на мене. :)

И јас сум заинтересиран за мајца, рачунајте и на мене.

Што би рекол Боби Тетекс Фан...И мие дочекавмо да се радуевмо на засилување после подолг период. :pos:

Еј жал ми е за Питер бе, немој. Го сакав у Реал уште пред да дојде, ама очигледно карактерот не му дозволи да напрае нешто појќе кај Мурињо.
Нека му е со среќа и многу успеси со Гетафе ( :pos: ).

:pos:
--- надополнето: Aug 31, 2011 6:51 PM ---
Жал ми е што Ел мотиво заминува.Постигна многу голови,направи многу асистенции и ни помогна во да имаме поволен резулатат во многу натпревари кога највеќе (не)требаше како оној со Милан,фала ти(или сепак не?:D)
--- надополнето: Aug 31, 2011 6:53 PM ---
и за маичките,искрено не ми се свиѓаат и не би дал 300 денари за тоа,нека проба некој да направи нешто поубаво ова ептен едноставно,помалку и глупо(незнам што бара стариот знак) а и доста скапо

Карваљо го напуштил кампот на Португалија ненадејно. Нешто чудно се десило... сеа викат дека се откажал од репрезентативната кариера. :unsure:

A new Clasicoo to be seen soon! a match between Real Madrid's classic players and Barcelona's will be help on September the 17th, and the match will be a charity match to help people sick with Cancer and it well be held by the Spanish Association for fighting Cancer (aecc)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom