Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, двајцата стоеа рамо до рамо. Потоа Озил тргна накај него и овај му залепи една. Уште се чудам зошто..Виља дојде од позади и му удри шамар на Озил, иако овој не беше вмешан у инцидентот и се обидуеше да ги одвои. Ебате кретенот.
Dzabe kje zborime za Ronaldo koga neam da se svatime do utre...za Ronaldo trca cel timИзвини вака што се мешам, ама морамА зарем тебе не ти е доволно што Роналдо даде над 100 гола во 2 сезони и што ви е главен играч на секој натпревар, или тебе ти е доволно што Бензема изиграл 5-6 добро утакмици од коа дојде и сеа ајде ќе плукаш по Роналдо.
Ништо провокативно нема во ова, само го пишав пошто мислам дека грешиш во врска со Роналдо.. спортски поздрав!![]()
Ke ima u nedela fudbal ?
Ke ima u nedela fudbal ?
Океј моја грешка, извини.Брат па се разбира дека поомилен дури и почнав да ги сакам.. Премногу со срце играат се гледа дека сакаат а и реално гледано можат да ја победат барселона но и највеќе ме радува фактот што се гледа дека напредуваат премногу и дека кога тогаш целиот труд ќе се исплати, им фали некаква психолошка предност цело време играат како на штрек што ако пак изгубиме до кога вака итн.Иначе мислам дека Реал оваа сезона ќе ја освои Примера и дека конечно титулата ќе биде на рацете на тие што треба а тоа не е барселона туку Кралевите од Мадрид.
--- надополнето: Aug 18, 2011 12:06 AM ---
Грешка си брат прочитај го мојот пост погоре
Едвај се извадовте и првиот и вториот натпревар бе пичко една не туку ми кажувај 5 гола 6 гола мрш ајде непотребен си овде.Добри сте, не примивте 5секоја чест