Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Од нула до два гола лепи.![]()
Аххахаха коцкарски изрази слабо ми идат....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од нула до два гола лепи.![]()
Ој море коцкар дома играме.
Обично тренерите идат по она: Кој покаже највеке на тренинг тој ке игра. Гарај можеби не покажува доволно за да биде стартер, лани почесто се играше со Албиол и можда игра уште на таа стара слава. И ја нормално сум за Гарај, но Мур знае подобро од сите нас.
Тип од нула до два гола бе. Ова е за точен резултат 0:2.Не биди неписмен, ова од тебе не го очекуев![]()
Дечки, што играч е Алваро Мората? Има шпекулации дека е многу јак играч али не ги пратам баш младинците на Реал, а баш ме интересира.
Дечки, што играч е Алваро Мората? Има шпекулации дека е многу јак играч али не ги пратам баш младинците на Реал, а баш ме интересира.
Напаѓач од младинците, кој секако има потенцијал за да игра во првиот состав следниве сезони.
ова е пред да почне да праи фризури![]()
Пред 10 години....Pipita: "Прво да стигнам до Прва Аргентинска Лига... и, од европските клубови, да играм во Real Madrid."
Дечки да ве прашам нешо. Имаше еден играч кај вас у младинците Буено незнам името како му беше, го најавуваа као голем таленат, кинеше на менаџерите. Кај е типот сеа ??