Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Обично тренерите идат по она: Кој покаже највеке на тренинг тој ке игра. Гарај можеби не покажува доволно за да биде стартер, лани почесто се играше со Албиол и можда игра уште на таа стара слава. И ја нормално сум за Гарај, но Мур знае подобро од сите нас.

Џабе на тренинг ако сака и на глава нека седи, важно е на терен што покажуе. А до сега нема апсолутно ништо покажано!

Тип од нула до два гола бе. Ова е за точен резултат 0:2.Не биди неписмен, ова од тебе не го очекуев :)

Добро бе кој те знае можеби си се збунил си помислил дека првата ја играме на Mou Camp. Ноу хард филингс.... моја грешка. Ајде нека биде по твое тепаме 2-0 на кампот не пунат 3-1 и ние идеме даље.

Дечки, што играч е Алваро Мората? Има шпекулации дека е многу јак играч али не ги пратам баш младинците на Реал, а баш ме интересира.

Дечки, што играч е Алваро Мората? Има шпекулации дека е многу јак играч али не ги пратам баш младинците на Реал, а баш ме интересира.

Какви шпекулации... тој може Хиго Бенз и Аде да ги начука од шо е јак, но би било нелогично покрај толку фрлени милиони местото да го држи дете... сеа ваљда од муабетов сФати дека Мората е напаѓач... и да, сериозно, според мене има доста потенциал во него, во никој случај не смееме да го испуштиме ...

Напаѓач од младинците, кој секако има потенцијал за да игра во првиот состав следниве сезони.

Напаѓач од младинците, кој секако има потенцијал за да игра во првиот состав следниве сезони.

Па и оваа сезона можеа да го искористат, покрај долгото одсуство на Хиго... но ете, да се надеваме дека од другата година дека и останатите младинци ќе добиваат повеќе шанси во првиот тим.

225092_10150159830439773_96686264772_6694896_5261111_n.jpg

Пред 10 години....Pipita: "Прво да стигнам до Прва Аргентинска Лига... и, од европските клубови, да играм во Real Madrid."

Пепе на место на Албиол, а у средина Ласс и Гранеро.....не смее да игра Албиол, пак ке ја тупи одбраната

Дечки да ве прашам нешо. Имаше еден играч кај вас у младинците Буено незнам името како му беше, го најавуваа као голем таленат, кинеше на менаџерите. Кај е типот сеа ??

Дечки да ве прашам нешо. Имаше еден играч кај вас у младинците Буено незнам името како му беше, го најавуваа као голем таленат, кинеше на менаџерите. Кај е типот сеа ??

Во Ваљадолид е од 2009 година, а сезонава е позајмен во Дерби Каунти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom