Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е финта тоа што Роналдо давал голови и решавал сам утакмици. Работа е станува очаен да постигне гол... во изгледни позиции за додавање до некој негов соиграч тој се одлучува на шут кој оди во најгорниот дел од трибините позади голот. Негови гестикулации после изгубена топка наместа да ја брка да врати посед тој глуми пред камерите.... при постигнување на гол од страна на друг играч овој пцуе во себе чисто ради ред се поздравува со стрелецот. Нека се угледа на Ди Марија кој игра иста позиција како него а какви се задачи врши и колку е само борбен и при вршење пресинг и при одење во напад.

Ајде нека се множат!!убаво е да видиш како понекогаш и среќа те служи,не само да те треска од земја нели..:))
Добра утакмица,малце ко нашава репрезентација коа игра,едно јако едно тиња полувреме,ама многу нормално, Мур реши да и е.е матер на утакмицата, да не бидне нешто непланирано. Касиљас одличен, Кедира иако со чудна позиција уште подобар, Чаби е најдобриот везач у светот, Карваљо му наби комплекс на Агуеро а Бензема се полни ко сунгер со самодоверба, што е супер!!!
Искрено, ми се лоши коа читам што се пишувате за Роналдо,ама добро секој има свој став. Според мене, Роналдо е играчот на натпреварот. Не заради тоа што го одигра и даде 4 гола и 3 асистенции, туку за залагањето на терен. Бил повреден 2 недели,па имал кога да се одмори?!!!играч кога е повреден работи по специјални програми, а Роналдо е еден од оние кои коа се повредени, уште повеќе работат за да се вратат на терен во иста форма од претходно. Сепак тоа е тешко, речиси и невозможно. Му фали самодоверба, тоа што не е доопоравен му создава страв од нова повреда(со онаков бифтек ко Ујфалуши богами..:))и се си влијае..Сепак, изигра се што требаше, со повреда си ја заврши работата и сигурен сум дека наредната ќе биде многу многу подобар и посигурен. Во моментов, Реал игра за Бензема..Самата поставеност денес беше таква што и се очекува.Роналдо само ќе го додаде неговиот квалитет коа физички и психички целосно ќе се врати, ќе се врати секој на стара позиција и ќе се нормализираат работите. Денес фалеше и Озил, сепак можеби треба да земе воздух, би сакал Каналес да го видам идната.:))

Ааа да, Диара треба покрај колење, во слободно време и на пасови да поработи:))
Уште еднаш нека ни се множат!!!:)))

Роналдо дал 4 гола и 3 асистенции?? Чек чек, за што праиме муабет? :)

За замислена ситуација со преносно значење, сарказам..:smir::))

Не плукајте по Роналдо оти че ве скршам!! :DD

Честито победа нека ни се множат:D

Треба, никој овде не рече дека не треба. НО, треба да се критикува ако игра слабо 7-8 утакмици а не две... И викаш повреден е, епа треба и тоа да влијае да се НАМАЛАТ критиките а не да се зголемат...

И ја го критикував на почетокот на сезоната кога имаше катастрофална реализација, кога солираше, не додаваше... Но, потоа му тргна и почна да дава голови постојано. И неможеш у ист кош да ставиш докажан играч како Роналдо (кој се докажа и во Реал) со Бензема, Гаго... нормално е тој да има кредит повеќе. За солирањето и финтите, претерува и кога не треба, но затоа тоа го надоместува со голови.

Издржано е да се каже дека не се докажал на голем натпревар како лидер сеуште кај нас, но да се плука по 2 лошо одиграни утакмици, не е океј... :)

Па игра 7-8 утакмици веке лошо. За разлика од нивото кое го имаше до пред некое време, ова е и не така добро за него. Роналдо ме загрижува, не поради квалитетот туку поради очајноста за гол. Тој ако прв даде гол, рачунајте дека победуваме со сигурност

Алооо опрајте се бе !!
ај видете што изнапишавте...не сте у реду, ајде сите на спиење, утре пак ново на ново . ццц .
фала.чао.пријатно.

Алооо опрајте се бе !!
ај видете што изнапишавте...не сте у реду, ајде сите на спиење, утре пак ново на ново . ццц .
фала.чао.пријатно.

facaimas.telogrom.najubavasi.com fala.cao.prijatno

Алооо опрајте се бе !!
фала.чао.пријатно.

Или сите ние, или само ти си имала некоја лоша саботна пијана вечер :D (се шалам)

Нињо...

Нема време за кредит...Барселона ке не изедат живи ако не победуваме утакмици.. :)

и да нагласам на мене не ме нервира тоа што тој солира или се глупира пред голот...сето тоа е оправдано затоа што се обидува гол да даде..
Ама воопшто не е оправдана неговата недисциплина и нетрчањето кога противникот ја има топката
тоа толку ме живцира што ми доага да пукнам бидејки поради неговото не трчање назад се губи РАМНОТЕЖАТА во ТИМОТ...
чист пример.погледни го Анхел, човекот рие и ја чува цела страна со тоа се намалува работата и на Сами и на Серхио...тоа не е ново за Крис затоа што оваа работа во Ман. беше секојдневие од негова страна..а не кампувањето и влечењето по теренот

ДА реков дека е повреден..но подобро нека одмара отколку да ми се влече и да квичи...

За мене Роналдо е еден од најдобрите во светот и секогаш ке биде но сето тоа го нарушува гореболдованото...:toe:
и сеуште милсам дека Бенз во таа ситуација(никаде не го спомнав Гаго) беше соодветен пример..каде што играч и кога не дава голови се труди и ТРЧИ ЗА ТИМОТ..и затоа секогаш го подржував дури и кога не даваше гол
.

Аууу следен меч со Хихон во Мадрид ! Вака. Секоја победа со недадени 5 гола во мрежата на Хихон за мене ке биде разочарување. ТОЛКУ.

Xabi odmara taka>>>??
poradi 5 zolti kartoni???
ako e taka dobro e zatoa sto posle Hihon sleduva gostuvanje vo Baskija

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom