Ајде нека се множат!!убаво е да видиш како понекогаш и среќа те служи,не само да те треска од земја нели..

)
Добра утакмица,малце ко нашава репрезентација коа игра,едно јако едно тиња полувреме,ама многу нормално, Мур реши да и е.е матер на утакмицата, да не бидне нешто непланирано. Касиљас одличен, Кедира иако со чудна позиција уште подобар, Чаби е најдобриот везач у светот, Карваљо му наби комплекс на Агуеро а Бензема се полни ко сунгер со самодоверба, што е супер!!!
Искрено, ми се лоши коа читам што се пишувате за Роналдо,ама добро секој има свој став. Според мене, Роналдо е играчот на натпреварот. Не заради тоа што го одигра и даде 4 гола и 3 асистенции, туку за залагањето на терен. Бил повреден 2 недели,па имал кога да се одмори?!!!играч кога е повреден работи по специјални програми, а Роналдо е еден од оние кои коа се повредени, уште повеќе работат за да се вратат на терен во иста форма од претходно. Сепак тоа е тешко, речиси и невозможно. Му фали самодоверба, тоа што не е доопоравен му создава страв од нова повреда(со онаков бифтек ко Ујфалуши богами..

)и се си влијае..Сепак, изигра се што требаше, со повреда си ја заврши работата и сигурен сум дека наредната ќе биде многу многу подобар и посигурен. Во моментов, Реал игра за Бензема..Самата поставеност денес беше таква што и се очекува.Роналдо само ќе го додаде неговиот квалитет коа физички и психички целосно ќе се врати, ќе се врати секој на стара позиција и ќе се нормализираат работите. Денес фалеше и Озил, сепак можеби треба да земе воздух, би сакал Каналес да го видам идната.

)
Ааа да, Диара треба покрај колење, во слободно време и на пасови да поработи

)
Уште еднаш нека ни се множат!!!

))