Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа.
Не ја гледав утакмицава на роденден бев, па ај некој ако може да го стаи голот на Бензема, зашто на Озил го видов на предходниве страни.
Благодариме.

П.С. Доста плукате по Кики бе....којзнае колку ика човекот сега...

0.jpg

ПУ!

Батистута од виолетовата нема погеј боја. Дај не биди хомофоб,баш е добра бојата.

+1

А еве и Мони одма ќе земе црвен дрес...

п.с. Мони за тебе и уште поинтересен момент имаше од головите... :icon_lol:

Браво за победата:aplauz: Добар натпревар, Касиљас одличен.

И се е убаво, само плукањето по Роналдо не чини, па уште читам напишано од навивач на Реал дека Меси бил господин за него и дека бил 100 пати подобар. Епа браво дечки, вака се плука најдобриот играч кој го има Реал моментално, вака се плука најдобриот стрелец во лигата. Треба еднаш да сфатите дека човекот не е машина, и дека е од крв и месо. Еве и Меси остана на тие 27 гола, со тоа што Роналдо не играше 2 недели, па не прочитав јас некој навивач на Барса да плука по Меси. Е затоа и останатите ќе плукаат по играчите на Реал. Затоа што ние прво не ги цениме, а сакаме после другите да ги ценат.

Браво браво,две утакмици нема да даде гол и одма се плука по најдобриот,па уште некој јаде гомна дека Меси бил подобар

Имав пишано јас, од поодамна беше...дека навивачите на Реал се најнеблагодарните навивачи у цел свет, ама кој како ме сфати. Тоа до сега како прво го докажуваа тие што се постојано присутни на Бернабе (сега малку како да почнаа да се мењаваат), па после све останато што ги гледам нонстоп и што читам по форуми.
Значи да плукаш по Роналдо треба да си...незнам едноставно неможем да најдем збор со кој би ги опишал (не го земајте ова одма при срце, кој сум па ја да ви кажуем на вас, вие сте секогаш во право).
Незнам друго што да кажем стварно...

Браво за победата:aplauz: Добар натпревар, Касиљас одличен.

И се е убаво, само плукањето по Роналдо не чини, па уште читам напишано од навивач на Реал дека Меси бил господин за него и дека бил 100 пати подобар. Епа браво дечки, вака се плука најдобриот играч кој го има Реал моментално, вака се плука најдобриот стрелец во лигата. Треба еднаш да сфатите дека човекот не е машина, и дека е од крв и месо. Еве и Меси остана на тие 27 гола, со тоа што Роналдо не играше 2 недели, па не прочитав јас некој навивач на Барса да плука по Меси. Е затоа и останатите ќе плукаат по играчите на Реал. Затоа што ние прво не ги цениме, а сакаме после другите да ги ценат.

Зар стварно мислиш дека нема такви . . .

Го гледав натпреварот со Атлетико, Роналдо се трудеше, но не знам што очекувате од него, да ги решава сите утакмици :toe: Башка очигледно е дека не е 100% спремен за да игра....

The squad was tired and we couldn't afford to be less compact as a team. I knew the system I used today would keep us that way and also well positioned. This would help us to better control the match. I'm forced to use three defensive midfielders if I'm not allowed more time to rest." Casillas was fantastic!

Роналдо и Карваљо со повреди, утре ќе бидат изложени на преглед...

Кажете ми барем ЕДНА (од денешен аспект) објективна причина поради која јас не би требало да плукам по Роналдо....

1.Повреден е а и најискрено не знам зошто игра....
2.Без топка ама ИЧ не покрива таа лева страна е препуштена на Марсело кога противникот ја има топката, а исто така поради него Чаби си го распорува газот трачјки за да го покрие неговиот дел.Кога играше во Јунајтед играше и напред и назад..Покриваше цела страна без проблем и мене ако ме прашувате поради него и Барселона не направи Кловнови..поради неговата ноншалантност и не трчајњето без топка во одбрана.
3.Се нервира како мало дете.Дај малку искулирај смири се-што да кажеше Бенз кога 20 утакмице 3 гола даде...
4.Премногу солира..Свакам јас, понекогаш и јас се занесувам па и он како секој човек но брат ти си професионалец и прво играш за тимот па потоа за себе...

СЕКОЈ ИГРАЧ ТРЕБА ДА БИДЕ КРИТИКУВАН АКО НЕ ИГРА СО 100%...НЕ МОЖЕ ИГРАЧ ДА СЕ ПРОЦЕНУВА СО МИНАТИТЕ ПАРТИИ..АКО Е ПОВРЕДЕН НЕКА ОДМАРА АКО Е ИЗМОРЕН ПАК НЕКА ОДМАРА..
НО ИГРАЧИТЕ СЕ ЦЕНАТ ПО ТОА ШТО ГО ДАВААТ ВО МОМЕНТОТ.ж.

ЧИСТ И НАЈСВЕЖ ПРИМЕР БЕНЗЕМА...и ДА ЗНАЕТЕ ДЕКА КОга ИГУАИН КЕ СЕ ВРАТИ ПАК КЕ БИДЕ ПРЕд БЕНЗЕМА ПОРАДИ ФАКТОТ ДЕКА ГОНЗАЛО ИМА ТРИ ПАТИ ПОГОЛЕМ РаДИУС НА ДВИЖЕЊЕ ОД БЕНЗ...

Не го гледав натпреварот али верувам дека бил лош Роналдо зашто и во последниве утакмици беше исто. Мораше Мурињо да почне со ваква формација и со Роналдо во неа, Ди марија беше оставен на клупа за на крај да го смени и да покрива и поназад. Еве нова повреда за Роналдо... се надевам нема доста да паузира, ма да искрено повеке ме секира повредава на Карваљо :\

Кажете ми барем ЕДНА (од денешен аспект) објективна причина поради која јас не би требало да плукам по Роналдо....

СЕКОЈ ИГРАЧ ТРЕБА ДА БИДЕ КРИТИКУВАН АКО НЕ ИГРА СО 100%...НЕ МОЖЕ ИГРАЧ ДА СЕ ПРОЦЕНУВА СО МИНАТИТЕ ПАРТИИ..АКО Е ПОВРЕДЕН НЕКА ОДМАРА АКО Е ИЗМОРЕН ПАК НЕКА ОДМАРА..
НО ИГРАЧИТЕ СЕ ЦЕНАТ ПО ТОА ШТО ГО ДАВААТ ВО МОМЕНТОТ.ж.

..

Треба, никој овде не рече дека не треба. НО, треба да се критикува ако игра слабо 7-8 утакмици а не две... И викаш повреден е, епа треба и тоа да влијае да се НАМАЛАТ критиките а не да се зголемат...

И ја го критикував на почетокот на сезоната кога имаше катастрофална реализација, кога солираше, не додаваше... Но, потоа му тргна и почна да дава голови постојано. И неможеш у ист кош да ставиш докажан играч како Роналдо (кој се докажа и во Реал) со Бензема, Гаго... нормално е тој да има кредит повеќе. За солирањето и финтите, претерува и кога не треба, но затоа тоа го надоместува со голови.

Издржано е да се каже дека не се докажал на голем натпревар како лидер сеуште кај нас, но да се плука по 2 лошо одиграни утакмици, не е океј... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom