Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас па сакам Роналдо да ппочне ама ај имаме дискутирано околу тоа а ќе е потврди за 30-40 мин дали ќе игра.Него да не испаднам сега ова она ама песимист сум за вечерва не знам зашто.Срцево ми чука ќе ми излезе од место.

^ Хрико као си се спремил ти...сигурно и у дрес си пицнат. :)
така, така...само јако :)

Последен поздрав од пред натпреварот, заминав јас. Со среќа народеее.

VAMOS REAL !!!!

^ Хрико као си се спремил ти...сигурно и у дрес си пицнат. :)
така, така...само јако :)

Тренерки, едниот дрес на мене, другиот закачен, шал, капа, цела ден дома ечат овие песни, и така.. :)

упм :) утре имам колоквиум ако поминеме не одам :D

Момци со среќа нека ни е е мечот.Ќе ја коментираме после натреварот победата :) ;)
HALA MADRID!!!!
VAMOS REAL!!!!!!!!! <3

Супер. Ја се одјауем од тука, идеме со екипа да глеаме. Ај се надевам среќни и весели ке се вратиме. Последен поздрав пред утакмица и среќата нека е со нас.

Се повеќе се шушка дека Роналдо нема да почне од прва вечер.

Е сеа може ова да е една од многуте замки кои Мур знае да ги направи, но лично мислам (а и сакам) дека Роналдо нема стартува. Лошо чувство е кога ќе легнеш на кревет и некој ќе ти рече стани, а ти си нашол така убава и удобна позиција... нели !? :pos:

Eпа така е со телево наше сега, мислам дека „ налегна“ како крило, но и дека уште не е спремен за шпиц. Затоа поарно Маноло таму да виси. Од друга страна, ако не иде, го имаш најдобриот играч на светот на клупа... што треба повеќе !?

Сега логично е да речете ништо, али не е така. Требаат уште три работи. Мотивација, среќа и услов од Ирина дека нема да му даде 3 месеци ако не поминат вечерва!

Толку од мене, се читаме пред утакмица.... сега следува затишје пред бура... :salut:

да бе да... мисли си, уште истата вечер ќе најде нова подобра :)))))))

--- надополнето ---

Супер. Ја се одјауем од тука, идеме со екипа да глеаме. Ај се надевам среќни и весели ке се вратиме. Последен поздрав пред утакмица и среќата нека е со нас.

не викај последен поздрав... СЕУШТЕ НЕ СМЕ ИЗГУБИЛЕ НЕ СЕ БРЗАЈ ИМА ВРЕМЕ :)))))

Имам некое многу убаво чувство со малце страв, можно е поради позитивноста вечер. Се надевам и се молам конечно да поминеме, кој сака нека дава голови, ако сака нека биде тоа Пепе само да ги тепаме едно 2-0 3-1 и да не се замараме. Секако доколку успее Бенз да ја реши утакмицата ќе бидам најсреќен фан на Реал вечерва, ама нејќам за тоа да зборам. Момци се надевам ќе останам во ова КРУ и нема да ве напуштам, па со среќа вечерваааааа...

VAMOOOOOOS REAAAAAAAAL!!!

П.С. Од 8 саат започнувам да се правам ТИКВА:vozbud:

Сигурно и тие чувсвуваат ваков адреналин и страв може и бетер, мора да се надмине оваа бариера оваа ментална блокада

--- надополнето ---

дај бе да ги понижиме еднаш упичку матер со лион ли реал нека ја покаже силата

Juega Cristiano !

Casillas; Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Di Maria, Ozil; Cristiano Ronaldo y Benzema

Океј е се, само требаше мислам Лас место Кедира.

Сигурно и тие чувсвуваат ваков адреналин и страв може и бетер, мора да се надмине оваа бариера оваа ментална блокада

--- надополнето ---

дај бе да ги понижиме еднаш упичку матер со лион ли реал нека ја покаже силата

еее не претеруј со лион, пациенти сме им вечити... подобри се дури и од барса и алкоркон против нас :) :) :)

Уживајте..мислам лесно ќе ги решите денес французите..ваљда нема да се изглупирате како лани....јбг не сте вие Интер да имате стресни натпревари:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom