Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
sport2007-vale_30_original.jpg

Нешто за Гаго затоа што не ја гледав утакмицата..видов дека играл 1о минути..што направи..со која формација се играше..играта каква беше..

Ќе може некој да постави full highlights од натрепварот, дека не ја гледав утакмицата го видов голот али сакам да ја видам играта. Ова од Роналдо е права мајсторија, и дај нека ми објасни некој секако ако знае зашто Роналдо коа ќе постигне гол прави така со рацете ко да стиска нешто.. :)

и дај нека ми објасни некој секако ако знае зашто Роналдо коа ќе постигне гол прави така со рацете ко да стиска нешто.. :)

За син му го прави тоа, а што му значи, не знам... :)

Еве хајлајтс..

g2101.jpg

Ван Нистелрој до неговиот тренер: Знаеш дека сакам да одам.

Ќе може некој да постави full highlights од натрепварот, дека не ја гледав утакмицата го видов голот али сакам да ја видам играта. Ова од Роналдо е права мајсторија, и дај нека ми објасни некој секако ако знае зашто Роналдо коа ќе постигне гол прави така со рацете ко да стиска нешто.. :)

Малите деча коа плачат или се смешкаат, претаат така некако со рацете ко што прави Роналдо:smir:

Честитки......Да ни се множат!
Сме се наполниле и со жолти!Важно-се скриши таа бариера!

Има суспендирани за полуфиналето или некој шо му се заканува? како оди со колку жолти неигра меч?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom