Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема да се игра на 2ри... по повод роденден на Пике. Сите играчи ќе одат кај него на коктел-парти.

Не бе лошо си сватил. Ние играме, само Барса ке преместат за друг ден. Изморени ке бидат многу. :)

Ај да ја честитам победава без напаѓач пак ги победуваме патетико.
Многу нервозни станаа, комплекс си набија колку години :pos:
Немаше некоја игра ама доволна беше за контрола на натпреварот.
Роналдо :zver: Џабе им ласери.
Гаго само што влезе жт :pos:

Туку телето многу нервозно ми гледаше кога го прикажаа :toe:

Нема да се игра на 2ри... по повод роденден на Пике. Сите играчи ќе одат кај него на коктел-парти.

Нц, ќе се игра, на полувреме ќе им пее Бокица, дојден по покана на Пике. Според ЕлМундо неофицијално и Ибра ќе биде присутен на афтер партито... Роналдо го одбиле пошто сакал да ја донесе Ирина.

^

И Ибра ќе му го пика носот во анусот на Пике.Како и да е ќе биде забавно :)

Нц, ќе се игра, на полувреме ќе им пее Бокица, дојден по покана на Пике.

Не ме мешај мене бе, не одам таму :pos:

Честито победава.. некако ептен лесно извојувана. Пациенти си се пациенти.

Наредна Мајорка, лесно добиена :D

Нц, ќе се игра, на полувреме ќе им пее Бокица, дојден по покана на Пике. Според ЕлМундо неофицијално и Ибра ќе биде присутен на афтер партито... Роналдо го одбиле пошто сакал да ја донесе Ирина.

Ако им тргне со пиење нема да може да се контролираат, ќе го масакрираат Пике, нема да може веќе ниту да стои ниту да седи. Само ќе лежи на стомак расчепен ко кокошка:pos2:

Не ме мешај мене бе, не одам таму :pos:

Не бе, не те праќаме таму, опасно е, овој имењаков твој со суфикс 13 таман е за таму. :pos:

Marcelo: Играм за да и помогнам на екипата, не е важно на која позиција. Mourinho вчера ме праша дали ќе можам да играм таму и му реков дека со задоволство. Мислам дека полуфиналето ќе биде добро, ваквите елиминациони натпревари ги сакаме и ние и фановите. Среќни и задоволни сме од тренерот и он од нас.

--- надополнето ---

btw...
Како ја дефинираат изреката „Се молат Ромите да не прават цигански работи“ у Каталуња !?
- Се моли Пике да не прави педерски работи. :tv:

^

И Ибра ќе му го пика носот во анусот на Пике.Како и да е ќе биде забавно :)

Ансуот ке биде центарот, а Ибра е познат по прецизноста, така да.... Како и да е ќе биде забавно :).

Во 2000-та или 2002-та Кварезма и К.Роналдо биле на проба во Барса и овие од Барса го избрале Кварезма зошто бил поталентиран, а Роналдо немал талент. Можеби една од нивните најголеми грешки.

Било ова или се дупчи? :)

Mourinho: Мислам дека немавме ниеден проблем денес. Ја поминавме оваа елиминација без многу трчање. Бевме компактни во одбрана и однапред знаевме дека нема противникот да има пет шанси.
Фановите на Atlético се фантастични, останаа до крај, иако се се знаеше уште во 20тата минута. Такви “песни“ слушам на секој стадион. ...За мене овие фанови се фантастични и ги почитувам.
Судијата не направи сериозни грешки, барем не грешки кои би влијаеле на крајниот скор. Можеби откако ќе го видам натпреварот на тв ќе го сменам мислењето, но од клупа не се забележа ништо.
Kaká не играше, затоа што сакав да игра на друг начин. Дојдовме со 3-1 и знаевме дека ако не примиме гол одиме понатаму. А Benzema не сакав да го чувам, мислев на натпреварот и мислев дека е подобро да ги затворам крилата со Di María и Marcelo кои се дисциплинирани. И го ставив Cristiano во напад. Добра одлука, нели? Победивме и даде гол.
Малку шпекулации се вистина. Сакам да останам до крајот на сезоната, па потоа и да имам 10 годишен договор, ќе видиме дали сите сме среќни. Кога сите се среќни на крај, тренерите остануваат, ако не си одат.
Во врска со Valdano... No coment…

Casillas: Ги контролиравме првите минути, потоа дадовме гол и они паднаа. Се обидуваа, но мислам дека дефанзивно ова ни беше најдобар натпревар во 2011. Mourinho си има свој карактер, но е верна личност. Тренер број еден и затоа сите му завидуваат. Real Madrid и Mourinho се добар пар. Mourinho и Valdano си се различни личности, можеби не се согласуваат во се, но двајцата го сакаат најдоброто за Real Madrid.

Xabi Alonso: Почнаа силно, но со голот се смиривме и почнавме да го контролираме натпреварот. Немавме многу шанси, но ни они немаа. Добивме многу со Ozil назад и Crisitano напред и слободен. Тајната е во организираноста на тимот. Sevilla е интензивен противник кој ќе мораме да го елиминираме ако сакаме да стигнеме до финале. Задоволни сме од Mourinho и мислам дека и он од нас. Mourinho е тренерот кој сите го сакаме, знае дека може да смета на нас.

Marcelo: (погоре El Ninho го има остаено) ^^^

Честито победа!
Со добра и стабилна игра до заслужена победа.
И мора нешто да превземат во врска со судииве и картониве...за све живо и диво се доделува жолт кога е во прашање играч на Реал
Патетико стандард со патетични потези и обиди за провокација...играа поостро зошто судијата им дозволуваше, а она шкорчено Хуанфран, да се упропасти во атлетико.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom